ΑΝΕΛ: Ο Μητσοτάκης διέγραψε την Παπακώστα δηλώνοντας υποταγή στον Γεωργιάδη

Συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής, εξέταση  του Ν/Σ του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας για τις ένοπλες δυνάμεις. Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI//Γιάννης Παναγόπουλος)
Συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής, εξέταση του Ν/Σ του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας για τις ένοπλες δυνάμεις. Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI//Γιάννης Παναγόπουλος) EUROKINISSI

Σφοδρή επίθεση προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε το κόμμα του Πάνου Καμμένου κάνοντας λόγο για μετατροπή της ΝΔ σε ΛΑΟΣ και εκτιμώντας ότι η Παπακώστα διεγράφη καθ' υπόδειξην του αντιπροέδρου

«Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, πρότεινε στην κ. Κατερίνα Παπακώστα τη συμμετοχή της στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή για τα ΑμεΑ, η οποία θα εισηγηθεί νομοθετικά μέτρα για θέματα που αφορούν τα τέκνα με ειδικές ανάγκες στρατιωτικών, λόγω της βιωματικής της εμπειρίας και βαθιάς γνώσης της στα θέματα που απασχολούν την επιτροπή» αναφέρει ανακοίνωση των ΑΝΕΛ.

«Δεν περιμέναμε στον βωμό της μεταμόρφωσης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας σε Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ο επίσημα πλέον επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, να τη διαγράψει προκειμένου να δηλώσει υποταγή στον αντιπρόεδρό του».

Τη διαγραφή Παπακώστα σχολίασε και ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος μέσω twitter. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε ειδικότερα ότι ο κ.Μητσοτάκης διέγραψε μία μητέρα ΑΜΕΑ που θα μπορούσε να προσφέρει, υποτασσόμενος στα συμφέροντα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ανεξάρτητοι Έλληνες, Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το παρασκήνιο της διαγραφής της Κατερίνας Παπακώστα από τη ΝΔ

Διεγράφη η Κατερίνα Παπακώστα από τη ΝΔ

Δήλωση Παπακώστα για τη διαγραφή της με αναφορές στον Κωνσταντίνο Καραμανλή

Τσιάρας: Μόνη της προκάλεσε τη διαγραφή της η Παπακώστα

ADVERTISING

SHARE: