Αντεπίθεση της κυβέρνησης σε Μητσοτάκη για την εγκληματικότητα

Αντεπίθεση της κυβέρνησης σε Μητσοτάκη για την εγκληματικότητα
Ενημέρωση των διαπιστευμένων πολιτικών συντακτών από τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

"Θέλει και τα λέει ο πρόεδρος της ΝΔ ή του ξεφεύγουν;" αναρωτήθηκε ο Τζανακόπουλος, σχολιάζοντας τα συγχαρητήρια Μητσοτάκη στην ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του 29χρονου και το γεγονός ότι ταυτόχρονα έχει καταθέσει ερώτηση για έξαρση της εγκληματικότητας

Στην αντεπίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα της εγκληματικότητας περνά η κυβέρνηση.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σχολιάζοντας τα συγχαρητήρια του προέδρου της ΝΔ στην ΕΛΑΣ, για τη σύλληψη του 29χρονου, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και για την αποστολή των παγιδευμένων φακέλων σε Ευρωπαίους αξιωματούχους καθώς και στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Ο υπουργός Επικράτειας σημειώνει: «Ο κ. Μητσοτάκης δίνει συγχαρητήρια στην Αστυνομία για τις μεγάλες επιτυχίες της, ενώ ταυτόχρονα καταθέτει επίκαιρη ερώτηση για “την έξαρση της εγκληματικότητας και την ανομία”». Και καταλήγει o κ. Τζανακόπουλος: «Τελικά, τα θέλει και τα λέει ή του ξεφεύγουν;»

Νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη μέσω twitter τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για τη σύλληψη του 29χρονου στην υπόθεση της τρομοκρατικής επίθεσης κατά του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

«Συνεχάρην τον αρχηγό της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του 29χρονου. Όταν αφήνεται η ΕΛΑΣ να κάνει τη δουλειά της λειτουργεί μεθοδικά και αποτελεσματικά» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφήνοντας αιχμές κατά της κυβέρνησης και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου προστασίας του πολίτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει καταθέσει επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό για τη διασάλευση της δημόσιας τάξης εγκαλώντας την κυβέρνηση ότι επιδεικνύει ανοχή σ’ αυτά τα φαινόμενα και έχει εξαπολύσει σφοδρά πυρά με αφορμή και το περιστατικό της επίθεσης στο ΑΤ της Πεύκης κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι δεν αφήνει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα