Αντεπίθεση της ΝΔ με σποτ για τη διαπραγμάτευση

Στιγμιότυπο από τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην λεωφ. Συγγρού την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι οι δύο μονομάχοι των επαναληπτικών εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία, διεκδικώντας τον προεδρικό θώκο. 
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Στιγμιότυπο από τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην λεωφ. Συγγρού την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι οι δύο μονομάχοι των επαναληπτικών εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία, διεκδικώντας τον προεδρικό θώκο. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Με ένα νέο βίντεο απαντά η ΝΔ σχετικά με το κλείσιμο της αξιολόγησης. Επαναφέρει δηλώσεις του 2015 αλλά και τις πιο πρόσφατες αναφέροντας: "σου θυμίζει κάτι;”

Δηλώσεις του πρωθυπουργού στη Βουλή, του Αλέκου Φλαμπουράρη, της υπουργού Εργασίας αλλά και του κυβερνητικού Εκπροσώπου για το κλείσιμο της πρώτης αλλά και της δεύτερης αξιολόγησης έχει συμπεριλάβει η ΝΔ στο νέο της σποτ.

Όπως αναφέρει αυτή ήταν η “διαπραγμάτευση του 2015. Σου θυμίζει κάτι;”δείχνοντας τον κ. Φλαμπουράρη να λέει ότι "τα λεφτά θα τα δώσουν", ενώ από το βίντεο δεν απουσιάζει ούτε ο υπουργός Οικονομικών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία

ADVERTISING

SHARE: