Αντιδράσεις στη Βουλή για τους ισχυρισμούς Κασιδιάρη για τηλεφωνικές συνομιλίες πρωθυπουργού με δικαστικό λειτουργό

Αντιδράσεις στη Βουλή για τους ισχυρισμούς Κασιδιάρη για τηλεφωνικές συνομιλίες πρωθυπουργού με δικαστικό λειτουργό
Eurokinissi

Διάψευση του κυβερνητικού εκπροσώπου στα δημοσιεύματα περί παρακολούθησης των τηλεφώνων του πρωθυπουργού. Τι είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης

Την έντονη αντίδραση των βουλευτών της κυβέρνησης προκάλεσε στην Ολομέλεια της Βουλής ο ισχυρισμός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ότι «ο πρωθυπουργός είχε απευθείας συνομιλία με ανώτατο δικαστικό λειτουργό, τον οποίο αποκαλούσε “παναθηναϊκάκια”, έχει τρισύλλαβο όνομα και τελειώνει σε “άκος” και η μόνη σχέση με Μπαλτάκο είναι η ποδοσφαιρική ομάδα».

 Άμεση ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, που του απάντησε χαρακτηριστικά:

«Δεν εκβιαζόμαστε από νταβατζήδες της κλειδαρότρυπας. Αν έχετε στοιχεία να τα δώσετε όλα στη δημοσιότητα».

«Το πράγμα αποδεικνύεται ότι έχει ουρά. Όπως καταγγέλθηκε, έχουν υποκλαπεί συνομιλίες του πρωθυπουργού. Η κατάσταση είναι πιο σοβαρή από ό,τι φανταστήκατε κάποιοι συνάδελφοι, όταν ξεκινήσατε τη διαδικασία ταύτισής σας με τον ναζισμό. Σήμερα αποδεικνύεται η ανάγκη ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι» επισήμανε από την πλευρά της η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ και τα κόμματα της αριστεράς να συνυπογράψουν πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την «υπόθεση Μπαλτάκου» κατηγορώντας τα ότι έχουν μετατραπεί σε δεκανίκι του κ. Σαμαρά.

«Δυστυχώς η χώρα και μέρος του πολιτικού κόσμου βρίσκεται όμηρος μια φασιστικής νοοτροπίας. Κάποιοι με κρυφή κάμερα προσπαθούν να εμπλέξουν και άλλα πρόσωπα, μόνο και μόνο για να φέρουν σε ομηρία το πολιτικό σύστημα. Πρέπει να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν θα τους το επιτρέψουμε αυτό και ότι η δημοκρατία και η Βουλή δεν μπορεί να εκβιάζονται από φασίστες και από ένα νεοναζιστικό κόμμα» απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Οδυσεάς Κωνσταντινόπουλος.

Διάψευση Κεδίκογλου για παρακολούθηση των τηλεφώνων του Πρωθυπουργού

Διαψεύδει, με ανακοίνωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, αναρτήσεις στο διαδίκτυο για εντοπισμό κυκλωμάτων στην ΕΥΠ και συσκέψεις στη Γενική Γραμματεία Τύπου.

«Οι αναρτήσεις στο Διαδίκτυο περί συσκέψεων στη Γενική Γραμματεία Τύπου, εντοπισμού κυκλωμάτων στην Ε.Υ.Π κ.λπ. είναι παντελώς αναληθείς και ανυπόστατες» τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Κεδίκογλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα