Αντιπαράθεση ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ για τη διαγραφή της Παπακώστα

Αντιπαράθεση ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ για τη διαγραφή της Παπακώστα
ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΔ.(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) Eurokinissi

Τι απαντά η ΝΔ στον διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για το σχόλιό του για τη διαγραφή της βουλευτή Β' Αθήνας

Σε αντικείμενο αντιπαράθεσης της ΝΔ με το κυβερνών κόμμα μετατράπηκε η διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα από την γαλάζια κοινοβουλευτική ομάδα.

Πηγές της ΝΔ σχολίαζαν χαρακτηριστικά: «Ενώ ο κ. Φίλης αποδομεί τον κ. Καμμένο, ο κ. Βίτσας τον κ. Φίλη και οι 53 την κυβέρνηση, ο λαλίστατος διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης επιλέγει να ασχοληθεί με την κα Παπακώστα. Ας κάνει, έστω, ένα σχόλιο για τον έτερο κυβερνητικό βουλευτή Καμμένο που παραδέχθηκε σήμερα δημοσίως ότι “έχει καταλυθεί η τάξη και ο νόμος” και επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ “για ανοχή στους Ρουβίκωνες”».

Είχε προηγηθεί σχόλιο του διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ όπου ανέφερε μέσω Facebook πως «η καρατόμηση της Κατερίνας Παπακώστα, άλλη μια ένδειξη της ομοψυχίας και της συνοχής στη δεξιά πολυκατοικία» τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «η γραμμή “Άδωνις και Άγιος ο Θεός”, μετατρέπει τη ΝΔ σε ΛΑΟΣ γρηγορότερα και από ότι προβλέπαμε».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα