Απάντηση Μάρκου σε Θεοδωράκη για τα ψηλοτάκουνα: Παρακαλούσες για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση Μάρκου σε Θεοδωράκη για τα ψηλοτάκουνα: Παρακαλούσες για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ
Η Κατερίνα Μάρκου, βουλευτής της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας Eurokinissi

Η πρώην βουλευτής Ποταμιού και νυν μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 από τους 88,6 για τη συμφωνία για το Σκοπιανό, αλλά και τις επιθέσεις που δέχτηκε από το βήμα της βουλής

Ως τον Βαρουφάκη της εξωτερικής πολιτικής παρομοίασε τον ΥΠΕΞ, Νίκο Κοτζιά, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στην εκπομπή “βρε καλώς τους” με τους Αντώνη Φουρλή και Ιορδάνη Χασαπόπουλο, η βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μάρκου. Η κα. Μάρκου πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση με πολιτικό τραμπουκισμό, χλευάζει το πολίτευμα.

Η πρώην βουλευτής του Ποταμιού όμως σχολίασε και την επίθεση στο πρόσωπό της από τον επικεφαλής της μέχρι πρότινος κοινοβουλευτικής της ομάδας, Σταύρο Θεοδωράκη. “Είσαι χρήσιμος ηλίθιος και ξεπουλάς την πατρίδα μου, τη Μακεδονία. Ντροπή σου. Αυτά του είπα” σχολίασε χαρακτηριστικά, για την αναφορά του στελέχους της ΚΙΝΑΛ από το βήμα της βουλής.

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού “παρακαλούσε” για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ από το 2016, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν οι περισσότεροι βουλευτές και να συρρικνωθεί το ποσοστό του κόμματος.

“Μπορώ και χωρίς τακούνια”

“Δεν έχω ανάγκη από τακούνια” ήταν η δηκτική απάντηση που έδωσε η κυρία Μάρκου στο χθεσινό σχόλιο εις βάρος της από τον Σταύρο Θεοδωράκη στη Βουλή, όπου ο επικεφαλής του Ποταμιού κατηγόρησε την βουλευτή της ΝΔ ότι δεν περπατάει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης με τα “ψηλοτάκουνά” της. “Εμένα είναι το σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη, εκείνος το μόνο που έχει από την πόλη είναι η βουλευτική έδρα” είπε η βουλευτής της ΝΔ.

Να θυμίσουμε πως κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, η Κατερίνα Μάρκου, από τα έδρανα της ΝΔ όπου πλέον ανήκει, προκάλεσε τον επικεφαλής του Ποταμιού με τη φράση «Ουστ! Να πας στη Θεσσαλονίκη να τα πεις αυτά».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ήταν καταιγιστικός στην απάντησή του: «Αφού τολμάτε και μιλάτε, εγώ δεν κυκλοφορώ στα σαλόνια της Θεσσαλονίκης αλλά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Τα ψηλοτάκουνά σας δεν φτάνουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης… Να τους χαίρεστε τους νέους συμμάχους. Δεν φταίτε εσείς, φταίνε αυτοί που σας πήραν. Βάλτε τις γόβες σας και πηγαίνετε στη Θεσσαλονίκη να ακούσετε τις απόψεις του κόσμου για αυτά που λέτε. Δάνειο ζητήσατε από τη Νέα Δημοκρατία;», απάντησε οργισμένος.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη της Κατερίνας Μάρκου στο Ραδιόφωνο 24/7

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα