Αποστάσεις από ΑΝΕΛ, άνοιγμα στο ΠΑΣΟΚ από τον Ζαχαριάδη

Αποστάσεις από ΑΝΕΛ, άνοιγμα στο ΠΑΣΟΚ από τον Ζαχαριάδη

"Συνεργαζόμαστε με τους ΑΝΕΛ αλλά δεν ταυτιζόμαστε. Θα πρέπει να συγκλίνουμε με κόμματα της σοσιαλδημοκρατίας και της οικολογίας", δήλωσε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Η λιτότητα δεν θα εξαληφθεί πατώντας ενα κουμπί αλλά δεν θα υπάρξει και προσθετικά επιπλέον, τόνισε ο διευθυντής της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

 Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης , North.98, ανέφερε οτι δεν υπάρχει θέμα να φτάσει η σύνταξη στα 384 ευρω οπως γράφεται και χαρακτήρισε τις διαρροές ως μια προσπάθεια να δημιουργηθεί εκ μέρους των δανειστών μια πραγματικότητα. Πρόσθεσε δε ότι, μέτρα που θα πιέσουν τις κοινωνικές ομάδες θα υπάρξουν, αλλά και μέτρα που θα ελαφρύνουν τους συμπολίτες μας πάλι θα υπάρξουν.

Σε οτι αφορά τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ , ο κ. Ζαχαριάδης επεσήμανε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάζεται με τους ΑΝΕΛ αλλά δεν ταυτίζεται. Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στα δυο κόμματα, ιδεολογικές και πολιτικές, όμως συνεργαζόμαστε χωρίς προβλήματα. Δεν μας απαγορεύει κανείς να δούμε και με άλλα κόμματα τι γίνεται. Σημείωσε μάλιστα πως όπως και στην Ευρώπη ετσι και στην Ελλάδα θα πρέπει τα κόμματα της αριστεράς με τα κόμματα της σοσιαλδημοκρατίας και της οικολογίας να συγκλίνουν σε προγράμματα και πολιτικές. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα