Απουσία Χρυσοχοΐδη από τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ

Απουσία Χρυσοχοΐδη από τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ
ΒΟΥΛΗ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ / ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Σαφές μήνυμα ομοψυχίας και ενότητας από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Επικαλείται ανειλημμένες υποχρεώσεις εκτός Αθηνών για την απουσία του από την επέτειο

Η λίστα με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θα απουσιάζουν από την εκδήλωση για την 38η επέτειο από την ίδρυση του κόμματος συνεχώς μακραίνει. Μετά τον Ανδρέα Λοβέρδο και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης γνωστοποίησε πως δε θα παρευρεθεί επικαλούμενος ανειλημμένες υποχρεώσεις εκτός Αθηνών.

”Τα αιτήματα για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία και κοινωνική απελευθέρωση παραμένουν επίκαιρα ιδιαίτερα στο πλαίσιο του μεγάλου αγώνα που δίνουμε όλοι οι Έλληνες για να υπερβούμε την κρίση και να οικοδομήσουμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον” δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με αφορμή την εκδήλωση για την 38η επέτειο της διακήρυξης της 3ης του Σεπτέμβρη.

Επιπλέον, τόνισε: ”Στις κρίσιμες στιγμές που διανύει ο τόπος είναι ανάγκη, σε κλίμα εθνικής ενότητας και ομοψυχίας, να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να συνδέσουμε εκ νέου τις διαχρονικές μας αξίες με τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα”.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι με την ευκαιρία της εκδήλωσης για την 38η επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου, θα ήθελε να απευθύνει θερμό χαιρετισμό, ωστόσο, όπως ενημέρωσε και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, ”δυστυχώς” δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του εκτός Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα