Αρραγές μέτωπο όλων των πολιτικών δυνάμεων ζητά ο Παυλόπουλος

ΑΘΗΝΑ-ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη συνάντηση του με τη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά τόνισε ότι ο δικός του ρόλος είναι να διασφαλισθεί η πορεία της χώρας στην Ευρώπη και τόνισε ότι μπροστά σε αυτό το στόχο δεν μπορεί να υπάρχουν μικροκομματικές αντιλήψεις και τριβές

Την ανάγκη να υπάρξει ένα αρραγές εθνικό μέτωπο προκειμένου να διασφαλιστεί η πορεία της χώρας στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη, επισήμανε για μια ακόμη φορά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά τη συνάντησή του το μεσημέρι με την νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

«Ξέρω ότι ο ρόλος μου, και λόγω της εκλογής μου και της πλειοψηφίας της Βουλής που με εξέλεξε είναι να διασφαλισθεί η πορεία της χώρας στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη».

Και, επιπλέον, ότι μπροστά σε αυτό το στόχο πρέπει να υπάρχει ένα αρραγές εσωτερικό μέτωπο όλων των δημοκρατικών δυνάμεων. Δεν μπορεί να υπάρχουν μικροκομματικές αντιλήψεις και πολύ περισσότερο τριβές, μπροστά στην επίτευξη ενός τέτοιου στόχου. Και είμαι αποφασισμένος στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου και αγγίζοντας τα όρια των αρμοδιοτήτων μου, να φέρω σε πέρας αυτήν την αποστολή» πρόσθεσε με νόημα ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Από την πλευρά της η κ. Γεννηματά η οποία δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας για την εκλογή της, είπε στον σύντομο διάλογο που είχε με τον κ. Παυλόπουλο ότι η δική της προτεραιότητα είναι πέρα από την ανασυγκρότηση του χώρου, της, η λήψη πρωτοβουλίας για εθνική συνεννόηση:

«Για να μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις που δε θα είναι υφεσιακές που θα εξασφαλίσουν προοπτική για τη χώρα θα ανακουφίσουν τους ανθρώπους που έχουν κάνει τόσες θυσίες και δεν μπορούν να αισθάνονται ότι διαρκώς μπροστά τους είναι ένα αδιέξοδο».

ADVERTISING

SHARE: