Ατύχημα για το Γιάννη Κουτσούκο. Έπεσε από ελιά ενώ κλάδευε

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ- ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ  ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ. (Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ- ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ. (Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση ενώ εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός κοινοβουλευτικών δράσεων για τουλάχιστον τρεις μήνες

Σοβαρό ατύχημα είχε ο βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμοαράταξης Γιάννης Κουτσούκος το πρωί, της Δευτέρας. Βρισκόταν στο λιοστάσι του, όταν ανέβηκε σε μια ελιά για να κλαδέψει κάποιο κλαδί. Δυστυχώς για τον ίδιο, το κλαδί που πατούσε έσπασε με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος τριών μέτρων και να σπάσει το πόδι του στο μηρό.

Οι εργάτες που βρίσκονταν μαζί του στο λιοστάσι, τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε το εκτενές κάταγμα και άμεσα οι γιατροί αντιμετώπισαν την κατάσταση. Το κάταγμα είναι σοβαρό και αναμένεται να τον κρατήσει μακριά από τις βουλευτικές υποχρεώσεις του τουλάχιστον για τρεις μήνες, ενώ θα χρειαστεί να γίνει εγχείριση.

Ο κ. Κουτσούκος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, προκειμένου να αντιμετωπιστεί καλύτερα η κατάστασή του.

Πηγή: Ilialive

ADVERTISING

SHARE: