Αυγενάκης: Όσο συντομότερα έρθει η πολιτική αλλαγή, τόσο καλύτερα για την Ελλάδα

Ο ΤΟΜΕΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΘΕΑΤΡΟ  ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΠΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ .ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΝΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ) ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ--ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ , ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΖΩΗ ΡΑΠΤΗ--ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ Ο ΠΡΩΤΟΣΥΓΓΕΛΟΣ ΑΡΧΙΜ ΣΥΜΕΩΝ ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗς ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ  πατ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΒΑΤΖΑΣ---ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
Ο ΤΟΜΕΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΠΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ .ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΝΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ) ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ--ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ , ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΖΩΗ ΡΑΠΤΗ--ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ Ο ΠΡΩΤΟΣΥΓΓΕΛΟΣ ΑΡΧΙΜ ΣΥΜΕΩΝ ΒΟΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗς ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ πατ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΒΑΤΖΑΣ---ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ για την έξοδο της χώρας από την κρίση, μέσα από ιδιωτικές επενδύσεις και επένδυση των εταιρειών στο ανθρώπινο δυναμικό τους

Την ανάγκη να υπάρξει άμεσα πολιτική αλλαγή για να μπορέσει να βγει η χώρα από την κρίση, επισήμανε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας σε στελέχη του κόμματος στη Θάσο.

Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη, η έξοδος από την κρίση θα έρθει μόνο μέσα από ιδιωτικές επενδύσεις και από μικρές, μεσαίες και μεγάλες εταιρείες, οι οποίες θα επενδύσουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους και θα μπορούν να διεκδικούν θέση στις παγκόσμιες αγορές και όχι μόνο στην εγχώρια.

«Το συνολικό μας σχέδιο έχει στον πυρήνα του την απελευθέρωση της υγιούς επιχειρηματικότητας. Μέσα από ένα πλαίσιο μείωσης φορολογικών συντελεστών, επανεξέτασης του μη μισθολογικού κόστους, αλλά και μιας συνολικής απλοποίησης για τον περιορισμό της γραφειοκρατίας. Αυτό σε συνδυασμό με πολιτική σταθερότητα και μια κυβέρνηση, η οποία θα είναι φιλική προς τις επενδύσεις, μπορεί πραγματικά να απογειώσει την ελληνική οικονομία», είπε ο κ. Αυγενάκης χαρακτηρίζοντας τη φορολογική μεταρρύθμιση ως κομβική για την Ελλάδα.

Όπως είπε, αυτή θα είναι και η πρώτη νομοθετική ρύθμιση που θα φέρουμε ως κυβέρνηση η ΝΔ, με έμφαση στις ηλεκτρονικές πληρωμές και επιτάχυνση στις διαδικασίες αδειοδότησης. Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη, άλλες πρωτοβουλίες που θα αναλάβει η ΝΔ αφορούν τη δημόσια διοίκηση με αξιολόγηση και επιβράβευση των καλών δημοσίων υπαλλήλων, αλλά και τομές στην Παιδεία.

Επιπλέον, επισήμανε ότι η ΝΔ βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση. «Συνεχίζουμε να ενεργοποιούμε τα κομματικά κύτταρα σε όλη την επικράτεια. Για εμάς νίκη δεν είναι μια επικράτηση στις εκλογές. Νίκη για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι να φέρουμε ξανά το χαμόγελο στα πρόσωπα των Ελλήνων. Σήμερα, η Νέα Δημοκρατία είναι η ισχυρότερη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα. Αποτελεί τη μόνη ελπίδα για την ανάταξη της χώρας και την οριστική έξοδό της από την κρίση και την επιτροπεία. Οι αρχές μας, οι αξίες μας και οι βασικοί άξονες του κυβερνητικού μας προγράμματος είναι σαφείς και – πλέον – γνωστοί και οι πολίτες μας εμπιστεύονται» είπε χαρακτηριστικά.

ADVERTISING

SHARE: