Χάρρυ Κλυνν: Η φασιστοπλέμπα της Νέας Δημοκρατίας, τα ίδια σκ*τά με τη Χρυσή Αυγή

Χάρρυ Κλυνν: Η φασιστοπλέμπα της Νέας Δημοκρατίας, τα ίδια σκ*τά με τη Χρυσή Αυγή

Διαβάστε την αντίδραση του Χάρρυ Κλυνν στη δήλωση του Παναγιώτη Ψωμιάδη για τη Χρυσή Αυγή. Σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία

Σκληρή επίθεση με ύβρεις εναντίον της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο γνωστός κωμικός Χάρρυ Κλυνν από την ιστοσελίδα του με αφορμή μια δήλωση που φέρεται να έκανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, αποκαλώντας ”αδελφό κόμμα” τη Χρυσή Αυγή.

Η ιστορία ξεκινά από μια δήλωση που φέρεται να έκανε ο συντονιστής του προεκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για την Βόρεια Ελλάδα, Παναγιώτης Ψωμιάδης, την προηγούμενη Κυριακή στην Ξάνθη, όπου έλεγε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα μέλη της Χρυσής Αυγής, πλην ακραίων συμπεριφορών που καταδικάζει.

Η απάντηση του Χάρρυ Κλυνν ήρθε το Σάββατο, με ανάρτησή του στη σελίδα του, όπου αποκαλεί ”φασιστοκαμουφλαρισμένη” τη Νέα Δημοκρατία και ”φασιστοπλέμπα” τα στελέχη της.

Συγκεκριμένα ανέφερε: ”Ε, βέβαια Παναγιώτη και μπράβο σου που το παραδέχεσαι δημοσίως. Αδελφό κόμμα η Χρυσή Αυγή!!!”

”Τα ίδια σκ*τά είστε κι εσείς στην φασιστοκαμουφλαρισμένη Νέα Δημοκρατία με τους Βορίδηδες, τους Γεωργιάδηδες, τους Πλεύρηδες, τους Βελόπουλους και τα άλλα τα παιδιά της φασιστοπλέμπας της Συγγρού.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα