Χρηστίδης: Να φτάσουμε ως το κόκκαλο για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Χρηστίδης: Να φτάσουμε ως το κόκκαλο για το ελληνικό ποδόσφαιρο
Ο Παύλος Χρηστίδης Eurokinissi

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, σχολίασε τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στη διάρκεια του παιχνιδιού ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

“Δεν μπορώ εγώ να αντιληφθώ ότι δεν έχει καταλάβει ο κ.Τσίπρας πως με τη δήλωσή του, την οποία τη χαρακτήρισε χιουμοριστική, ότι το μόνο που απομένει είναι να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, έχει πυροδοτήσει μια βόμβα, και ήταν θέμα χρόνου το πότε θα σκάσει αυτή η βόμβα” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, σχολιάζοντας τα χθεσινά (11/3) γεγονότα που έλαβαν χώρα στη διάρκεια του παιχνιδιού ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Πρόσθεσε ότι “τις τελευταίες 24 ώρες είδαμε να αλλάζουν τρεις φορές αποφάσεις για γκολ και τις τελευταίες επτά μέρες έχουμε δει να αλλάζουν αποφάσεις στη δικαιοσύνη με τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει. Πρέπει να δούμε εδώ και τώρα πώς ασχολούμαστε με το πραγματικό πρόβλημα, να φτάσουμε ως το κόκκαλο και να δούμε ο καθ’ ένας τι ευθύνες έχει”.

Όσον αφορά στη συνάντηση Αλέξη Τσίπρα και Σταύρου Θεοδωράκη, τόνισε πως “φαίνεται ότι ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και στους Ανεξάρτητους Έλληνες υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες. Αυτό είναι κάτι που έχει οδηγήσει τον κ. Τσίπρα στην ανάγκη να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα. Το γεγονός ότι επιχειρεί να καπηλευθεί επικοινωνιακά και την πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη να συγκληθεί συμβούλιο εθνικής ασφάλειας, μια πρόταση που έχει γίνει πολλές φορές, προκύπτει από το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας θα το είχε κάνει αυτό πράξη όλα τα προηγούμενα χρόνια, σε πολύ κρίσιμα ζητήματα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα