Χριστοφιλοπούλου στο Ραδιόφωνο 24/7: H κυβέρνηση δεν έχει στρατηγική διαπραγμάτευσης

Χριστοφιλοπούλου στο Ραδιόφωνο 24/7: H κυβέρνηση δεν έχει στρατηγική διαπραγμάτευσης

Η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για την πορεία της διαπραγμάτευσης και τη διευθέτηση του χρέους

Για τις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών αλλά και τα λάθη της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση μίλησε στην εκπομπή ” Αντίμετρα” με τους Στέφανο Τζανάκη και Γιώργο Μελιγγώνη στο Ραδιόφωνο 24/7 η τομεάρχης Υγείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου.

«Η κυβέρνηση δεν ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται. Δεν έχει σχεδιασμό, ούτε στρατηγική διαπραγμάτευσης. Καμώνεται ότι διαπραγματεύεται αλλά δεν το κάνει» ανέφερε η  βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Οι δανειστές έχουν κάνει τραγικά λάθη και έχουν παράλογες απαιτήσεις, αλλά η κυβέρνηση Τσίπρα -Καμμένου κάνει καταστροφική διαχείριση. Αυτό που μπορεί να κάνει η κυβέρνηση για να ωφελήσει τον τόπο είναι να αποχωρήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται» συνέχισε

Σχετικά με την πρωτοβουλία της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να ζητήσει από τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές να αναλάβουν πρωτοβουλίες για τη διευθέτηση του χρέους, η κα. Χριστοφιλοπούλου σχολίασε: «Η Φώφη Γεννηματά έστειλε επιστολή στην ευρωομάδα των σοσιαλιστών. Εμείς παλεύουμε να αλλάξουμε τις πολιτικές στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως η Ένωση Τραπεζών τα ευρωομόλογα κ.α.»

Τέλος για την εκλογή Μακρόν είπε ότι «ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας, είναι πολύ κοντά στις απόψεις μας»

(Φωτό: Sooc)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα