Χρήστος Μαντάς στο Ραδιόφωνο 24/7: Ζούμε έναν πόλεμο με οικονομικά κριτήρια

Χρήστος Μαντάς στο Ραδιόφωνο 24/7: Ζούμε έναν πόλεμο με οικονομικά κριτήρια

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για την ενημερωτική συνάντηση των υπουργών Οικονομικών και Εργασίας με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τις στρατηγικές υποχωρήσεις που έγιναν

«Υπάρχει αμηχανία, αλλά ζούμε έναν πόλεμο με οικονομικά κριτήρια» δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς, , αναφερόμενος στο βαρύ κλίμα που επικράτησε στην ενημερωτική συνάντηση των υπουργών Οικονομικών και Εργασίας με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αναγκαστήκαμε να κάνουμε υποχωρήσεις άλλα με στρατηγική και χαρακτηριστικά που δίνουν δυνατότητες» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «πρέπει να κάνουμε πολλά και γρήγορα και αν δεν τα κάνουμε δεν θα έχουμε δικαιολογία».

Αναφερόμενος στις βρετανικές εκλογές, είπε η άνοδος του Τζέρει Κόρμπιν, δίνει ελπίδα και πρόσθεσε ότι ο προεκλογικός αγώνας επικεντρώθηκε στο Brexit και στα ζητήματα που αφορούν στο κοινωνικό κράτος.

Μιλώντας στη “Φυλή των Φίλων” και τον Κώστα Αρβανίτη και αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των βρετανικών εκλογών, ο κ. Μαντάς είπε ότι η άνοδος του Τζέρεμι Κόρμπιν δίνει ελπίδα και πρόσθεσε ότι ο προεκλογικός αγώνας επικεντρώθηκε στο Brexit και στα ζητήματα που αφορούν στο κοινωνικό κράτος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα