Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές στην Περιφέρεια Αττικής

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές στην Περιφέρεια Αττικής
ΑΘΗΝΑ - ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΠΕ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) eurokinissi

Από νωρίς στα γραφεία της Περιφέρειας ακούστηκαν τα κάλαντα των παιδιών

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας άκουσε σήμερα η Περιφέρεια Αττικής και η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, η οποία αντευχήθηκε στους επισκέπτες της και προσέφερε κεράσματα και δώρα.

Από νωρίς στα γραφεία της Περιφέρειας ακούστηκαν τα κάλαντα των παιδιών του Επιστημονικού Συνδέσμου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων Victor Artant – ΝΙΚΗ, του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες» καθώς και του Συλλόγου «Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα».

Αργότερα, σειρά πήραν οι μαθητές από το Μουσικό Σχολείο Παλλήνης και το Μουσικό Σχολείο Αθηνών, που τραγούδησαν γιορτινές μελωδίες και παραδοσιακά κάλαντα με τη συνοδεία μουσικών οργάνων.

Ακολούθησε η παιδική χορωδία-ορχήστρα «Ωδή στη Χαρά» της Σοφίας και της Μαρίας Κιοσκέρογλου και το 2ο Σύστημα Προσκόπων Μοσχάτου-Ταύρου και η εορταστική ημέρα έκλεισε και φέτος με τους κρητικούς χορούς και τα ιδιαίτερα κάλαντα από τον Όμιλο Βρακοφόρων Ελλάδος.

Τηρώντας την άτυπη παράδοση και φέτος, ο πρόεδρος του Ομίλου, Στέλιος Κιαγιαδάκης, δεν παρέλειψε να ευχηθεί με μαντινάδα στην Περιφερειάρχη: «Στη Ρένα Δούρου σήμερα ήρθαμε άνευ όρων και βάλαμε υπογραφή… ‘Όμιλος Βρακοφόρων».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα