Debate μεταξύ των υποψηφίων προέδρων της ΝΔ διοργανώνει η ΕΡΤ

Debate μεταξύ των υποψηφίων προέδρων της ΝΔ διοργανώνει η ΕΡΤ
Αλλαγλη λογότυπου από ΝΕΡΙΤ σε ΕΡΤ στο κτήριο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στην οδό Μεσογειών την Δευτέρα 8 Ιουν'ιου 2015. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Eurokinissi

Προσκλήσεις για τη διεξαγωγή τηλεμαχίας απηύθυνε ο Ταγματάρχης. Θετικά απάντησε ο Μητσοτάκης, δεν είναι αρνητικός ο Μεϊμαράκης, "ναι" από Γεωργιάδη, συμφωνεί και ο Τζιτζικώστας

Πρόσκληση για διεξαγωγή τηλεμαχίας μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας απηύθυνε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης. Αντίστοιχα αιτήματα έχουν αποστείλει σύμφωνα με πληροφορίες και όλοι οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί

Την πρόσκληση της ΕΡΤ επιβεβαιώνουν συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ήδη απάντησε θετικά χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη αναφέρουν επίσης ότι έλαβαν σχετική πρόσκληση του κ.Ταγματάρχη και ότι από την πλευρά τους δεν είναι αρνητικοί αλλά είναι θέμα που θα πρέπει πρώτα να συζητηθεί μεταξύ των υποψηφίων αλλά και στην ΚΕΦΕ και να καθοριστεί αν θα διεξαχθεί μόνο αυτή η τηλεμαχία ή και άλλες.

Υπενθυμίζουν παράλληλα ότι η πρόταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη είναι να διεξαχθούν δύο συνδιασκέψεις ή και περισσότερες θεματικές συνδιασκέψεις όπως πρότεινε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, συμπεριλαμβάνοντας όμως και συνδιάσκεψη με αντικείμενο τα θέματα εξωτερικής πολιτικής.

“Ναι” στη διεξαγωγή debate μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ είπε σύμφωνα με πληροφορίες και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συνεργάτες του Αποστόλου Τζιτζικώστα αναφέρουν: “Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση που διευκολύνει το δημόσιο διάλογο για την ανάδειξη των θέσεων των υποψήφιων προέδρων της ΝΔ. Έχουμε ήδη καταθέσει πρόταση για τη διεξαγωγή τουλάχιστον πέντε θεματικών συνδιασκέψεων για την Έχουμε ήδη καταθέσει πρόταση για τη διεξαγωγή τουλάχιστον πέντε θεματικών συνδιασκέψεων για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα, την κοινωνική συνοχή, τους νέους και την ανεργία, τους θεσμούς που πρέπει να έχει η Ελλάδα του 21ου αιώνα και τους νέους ρόλους που πρέπει να αποκτήσει η βάση της ΝΔ στη λειτουργία του κόμματος. Συμφωνούμε και με τη διεξαγωγή debate εφόσον το αποδέχονται όλοι οι υποψήφιοι. Σε ότι αφορά τα εθνικά θέματα, οι θέσεις της ΝΔ είναι ξεκάθαρες και αδιαπραγμάτευτες.”

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα