Δείτε φωτό: Στα σκαλιά των Ηλυσίων περίμενε ο Μακρόν τον Τσίπρα

Δείτε φωτό: Στα σκαλιά των Ηλυσίων περίμενε ο Μακρόν τον Τσίπρα
Andrea Bonetti

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τη θερμή υποδοχή του Γάλλου Προέδρου στον Έλληνα πρωθυπουργό για το πρόγευμα εργασίας που κράτησε επί... μακρόν και συγκεκριμένα μισή ώρα παραπάνω από το πρωτόκολλο

Στα σκαλιά του Μεγάρου στα Ηλύσια Πεδία περίμενε ο Γάλλος Πρόεδρος τον Αλέξη Τσίπρα για ένα πρόγευμα εργασίας που κράτησε επί… μακρόν.

Το πρόγευμα Μακρόν- Τσίπρα διήρκεσε συγκεκριμένα μία ώρα και ένα τέταρτο, δηλαδή μισή ώρα επιπλέον από τον προβλεπόμενο χρόνο στο πρωτόκολλο.

Andrea Bonetti

Andrea Bonetti

Η υποδοχή του κ. Τσίπρα από τον Εμανουέλ Μακρόν ήταν ιδιαίτερα θερμή. Κατά την άφιξη, περίμενε τον Έλληνα πρωθυπουργό στο κεφαλόσκαλο του Μεγάρου των Ηλυσίων και κατέβηκε να τον υποδεχθεί κατά την έξοδο του από το αυτοκίνητο.

Andrea Bonetti

 

Κατά την αποχώρηση του κ. Τσίπρα, οι δύο ηγέτες συνέχισαν να συζητούν στο κεφαλόσκαλο. Μετά τη συνάντηση δεν έγιναν δηλώσεις.

Andrea Bonetti

Andrea Bonetti

 

Ο κ.Τσίπρας, στη συνέχεια, θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη Συνάντηση Κορυφής των χωρών της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης, στην οποία θα πάρουν μέρος οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων των κρατών – μελών της ΕΕ και έξι ανατολικών χωρών εταίρων, της Αρμενίας, του Αζερμπαϊτζάν, της Λευκορωσίας, της Γεωργίας, της Μολδαβίας και της Ουκρανίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα