Δείτε το Πόθεν Έσχες της Φώφης Γεννηματά

Δείτε το Πόθεν Έσχες της Φώφης Γεννηματά
Greeces Prime Minister Alexis Tsipras briefs Parliamentary plenary on the developments in the Cyprus issue in Athens, Greece on July 11, 2017. / , 11 2017. George Vitsaras / SOOC

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης συγκαταλέγεται στους αρχηγούς με τη μικρότερη περιουσία . Ο σύζυγός της διαθέτει μεγάλη ακίνητη περιουσία

Η αρχηγός της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δήλωσε βουλευτική αποζημίωση 73.484 ευρώ και πρόσθετα έσοδα 20 ευρώ από αλλοδαπή προέλευση και 5 ευρώ από καταθέσεις.

Ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης δήλωσε εισόδημα 19.300 ευρώ

Η κυρία Γεννηματά διαθέτει μικρό χαρτοφυλάκιο μετοχών (Αστέρας Βουλιαγμένης, Εθνική Τράπεζα) από προηγούμενα έτη συνολικής αξίας 431 ευρώ. Ο σύζυγός διατηρεί θυρίδα στην Alpha Bank από το 2008.

Η κυρία Γεννηματά έχει τραπεζικές καταθέσεις 36.632 ευρώ.Οι τραπεζικές καταθέσεις του συζύγου της ανέρχονται σε 38.188 ευρώ και 23.798 δολάρια ΗΠΑ (επενδυτικός λογαριασμός).

Η κυρία Γεννηματά δεν διαθέτει ακίνητη περιουσία. Ο σύζυγός της έχει στην κατοχή του μεγάλη ακίνητη περιουσία με διαμερίσματα, οικόπεδα και μονοκατοικίες στην Αθήνα, το Μαρούσι, τη Σκύρο, το Ναύπλιο και την Ανατολική Αττική τα οποία αποκτήθηκαν σε προηγούμενες χρήσεις.

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έχει ένα ΙΧ όχημα 1.600 κυβικών εκατοστών από το 2014. Δεν συμμετέχει σε επιχειρήσεις και δεν έχει συνάψει δάνεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα