Δεν άρεσε στον Άδωνι το πρωτομαγιάτικο post της Νοτοπούλου

Δεν άρεσε στον Άδωνι το πρωτομαγιάτικο post της Νοτοπούλου

Η Κατερίνα Νοτοπούλου επέλεξε να δημοσιεύσει μια αφίσα στην οποία φαίνεται ένας "εργοδότης" να πιέζει με το χέρι του το κεφάλι μιας καθαρίστριας

Ένα post της προϊσταμένης του Πρωθυπουργικού Γραφείου στην Θεσσαλονίκη, προκάλεσε την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη και χρηστών των social media.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου επέλεξε να δημοσιεύσει μια αφίσα στην οποία φαίνεται ένας «εργοδότης» να πιέζει με το χέρι του το κεφάλι μιας καθαρίστριας, προκειμένου να το βάλει σε ένα κουβά.

Στην ανάρτηση αυτή αντέδρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας «μη φυσιολογικό» άνθρωπο τη κ.Νοτοπούλου, ενώ αναρωτιόταν «αν έχουν στο ΣΥΡΙΖΑ κανέναν φυσιολογικό άνθρωπο».

Η απάντηση –σε ιδιαίτερα ήπιους τόνους- ήρθε από την κ.Νοτοπούλου λίγες ώρες αργότερα, εξηγώντας πως πρόκειται για πλάνο από τα γυρίσματα για το επόμενο σποτ κυβερνητικού έργου, που αφορά προσλήψεις των καθαριστριών στα νοσοκομεία και άλλες δημόσιες υπηρεσίες.

Μάλιστα την ίδια αφίσα ανέβασε στο δικό του λογαριασμό στο instagram και ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα