Δεν μειώνονται οι αποδοχές σε Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας

Οπλίτες φαντάροι σε στιγμιότυπο απο το φυλάκιο ΖΑΒΑΛΑΚΗ στο νησί της Λήμνου,στις 22 Δεκεβρίου 2009 (EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ)
Οπλίτες φαντάροι σε στιγμιότυπο απο το φυλάκιο ΖΑΒΑΛΑΚΗ στο νησί της Λήμνου,στις 22 Δεκεβρίου 2009 (EUROKINISSI / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ) EUROKINISSI

Τι είπε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Άμυνας, για τις αποδοχές των ενστόλων, δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα διαπραγμάτευσης

Σε κανένα στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας δεν μειώνονται οι αποδοχές, διεμήνυσε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο.

Ο κ. Καμμένος έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα διαπραγμάτευσης για το αποτέλεσμα που επετεύχθη παρά την τεράστια πίεση, όπως είπε, για τη μείωση του προϋπολογισμού εις βάρος των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Το μισθολόγιο χωρίς να επιβαρύνει το υπουργείο Οικονομικών, χωρίς να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό της χώρας, κάνοντας μια συνετή πολιτική, καταφέρνει όχι να μειώσει έστω και ένα ευρώ μισθό στελέχους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά αντίθετα να δοθούν 19,5 εκατ. ευρώ ως ένα μέρος από την οφειλόμενη αποκατάσταση από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, τόνισε ο υπουργός Άμυνας.

Επισήμανε επίσης πως για πρώτη φορά τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων θα δικαιούνται να παίρνουν και τα νυχτερινά και να θεσπιστεί το επίδομα παραμεθορίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος, Βουλή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

'Ολονυκτία' ενστόλων έξω από το γραφείο του Χουλιαράκη

Τόσκας: Διασφαλίζονται οι ονομαστικές αποδοχές των ενστόλων

Διευκρινίσεις του υπουργείου: Το νέο Ειδικό Μισθολόγιο στα Σώματα Ασφαλείας

ADVERTISING

SHARE: