Δένδιας: Ουδέποτε επισκέφθηκα τον τόπο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα

Δένδιας: Ουδέποτε επισκέφθηκα τον τόπο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα
Συζήτηση για δεύτερη ημέρα στην Ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης "Αναλογική εκπροσώπηση των πολιτικών κομμάτων, διεύρυνση του δικαιώματος εκλέγειν και άλλες διατάξεις περί εκλογής Βουλευτών", την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

"Τα όσα ισχυρίζεται η Χρυσή Αυγή είναι ψευδή και συκοφαντικά" δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ, Νίκος Δένδιας

Σε κατηγορηματική διάψευση ισχυρισμών του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μίχου, σχετικά με τη δική του υπουργική θητεία, προέβη σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Νίκος Δένδιας .

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην Ολομέλεια κατά τη συζήτηση επί του σχεδίου νόμου για την αναλογική εκπροσώπηση των κομμάτων, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ανέφερε ότι ο κ. Δένδιας, επισκέφθηκε τον τόπο που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας και παρέλαβε υλικό από κάμερα παρακείμενου καταστήματος.

«Καiτοι θα είχα κάθε δικαίωμα να επισκεφθώ τη σκηνή του εγκλήματος, ουδέποτε επιθεώρησα, ουδέποτε πήγα παρ’ ότι ως αρμόδιος υπουργός είχα το δικαίωμα – και τα όσα ισχυρίζεται η Χρυσή Αυγή είναι ψευδή και συνήθως συκοφαντικά», υπογράμμισε ο κ. Δένδιας.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα