Διάλογος πολιτών με τον Ευρωπαίο επίτροπο Δ. Αβραμόπουλο. LIVE EIKONA

EUROPEAN UNION

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα διοργανώνει «Διάλογο με τους Πολίτες» με τον Ευρωπαίο Επίτροπο, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, αρμόδιο για τη μετανάστευση, τις εσωτερικές υποθέσεις και την ιθαγένεια. Παρακολουθήστε ζωντανά

O Επίτροπος κ. Αβραμόπουλος αναμένεται να απαντήσει σε ερωτήσεις αναφορικά με τη Συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας, την προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ, τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης στις περιοχές που δέχονται τις μεγαλύτερες πιέσεις, τα προγράμματα μετεγκατάστασης και επανεγκατάστασης προσφύγων, καθώς και θέματα ασφάλειας.

Ο Διάλογος μεταδίδεται ζωντανά, διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας www.europeforall.gr. Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο διάλογο με δικές τους ερωτήσεις χρησιμοποιώντας το hashtag #EUdialogues.

Επιπλέον, όλα τα Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης (εκτός από τα 2 κέντρα στη Θεσσαλονίκη) είναι ανοιχτά στο κοινό για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Διάλογο που αναμεταδίδεται ζωντανά και να υποβάλλουν ερωτήματα.

Τη συζήτηση συντονίζει η δημοσιογράφος κυρία Έλενα Παπαδημητρίου.

Oι «Διάλογοι με τους Πολίτες» διοργανώνονται με τη μορφή δημόσιων συζητήσεων σε όλη την ΕΕ. Στα πλαίσια των «Διαλόγων» οι Ευρωπαίοι Επίτροποι απαντούν σε ερωτήσεις πολιτών για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα της Ένωσης.

ADVERTISING

SHARE: