Δικαίωση για τις επιλογές της κυβέρνησης Σαμαρά, βλέπει η ΝΔ

Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και συντακτών παιδείας από τον Θ.Φορτσάκη,την Σ.Βούλτεψη και τον Κ.Καραγκούνη,σήμερα στην Νέα Δημοκρατία,Πέμπτη 28 Μαϊου 2015 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και συντακτών παιδείας από τον Θ.Φορτσάκη,την Σ.Βούλτεψη και τον Κ.Καραγκούνη,σήμερα στην Νέα Δημοκρατία,Πέμπτη 28 Μαϊου 2015 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης αναφέρθηκε σε δηλώσεις του αντιπροέδρου της Κομισιόν που αναγνωρίζει επιτυχίες στη θητεία της απερχόμενης κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και επιτίθεται στο ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στην κυβέρνηση την οποία κατηγορεί πως ανέκοψε την πολιτική της ΝΔ και εξελέγη λέγοντας ψέματα στον ελληνικό λαό, εξαπέλυσε ο Κώστας Καραγκούνης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ αναφερόμενος σε δηλώσεις τού αντιπροέδρου της Κομισιόν κ. Ντομπρόβσκις, ο οποίος σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναγνωρίζει επιτυχίες στην προηγούμενη κυβέρνηση και από την πλευρά της μείωσης ελλειμμάτων και από την πλευρά της ανάκαμψης και από την πλευρά της προσέλκυσης επενδύσεων, κατηγορεί την κυβέρνηση πως φέρνει στη χώρα μνημόνια με νέα μέτρα.

«Αυτή την πολιτική ανέκοψαν, αυτή την πολιτική συκοφάντησαν, με αυτά τα ψέματα εξελέγησαν και τώρα διαπραγματεύονται για να γυρίσουν τη χώρα στα μνημόνια με πολύ βαρύτερα μέτρα από αυτά που κατήγγειλαν τότε» τονίζει ο κ. Καραγκούνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μπακογιάννη: Οξύμωρο να ταυτιστεί η ΝΔ με τις φωνές του ΣΥΡΙΖΑ για ρήξη

Ο Σαμαράς στην αντεπίθεση. Αλλάζει συθέμελα η οργανωτική δομή της ΝΔ

ADVERTISING

SHARE: