Δήλωση Παπακώστα για τη διαγραφή της με αναφορές στον Κωνσταντίνο Καραμανλή

Η Κατερίνα Παπακωστα στην συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων "Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου - Εθνικός Μηχανισμός Εκπόνησης, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού και άλλες διατάξεις", Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Η Κατερίνα Παπακωστα στην συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων "Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου - Εθνικός Μηχανισμός Εκπόνησης, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού και άλλες διατάξεις", Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

"Αναίτια" χαρακτηρίζει η βουλευτής την απόφαση του προέδρου της ΝΔ να την διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα

Αναίτια κρίνει την διαγραφή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας η βουλευτής, Κατερίνα Παπακώστα, όπως αναφέρει σε δήλωση που εξέδωσε.

Στην δήλωση, με τίτλο «Αναφαίρετον όπλον αρετή», η κ. Παπακώστα υπογραμμίζει ότι ο κοινοβουλευτικός της λόγος χαρακτηρίζεται από μέτρο και μετριοπάθεια, ενώ τονίζει ότι δεν προδίδει ούτε παραδίδει τις αρχές της, "όσο κι αν κοστίζουν".

Αναλυτικά η δήλωση της κας Παπακώστα:

«Ως πολιτικός είμαι πιστή στις αρχές στις οποίες θεμελιώθηκε η Νέα Δημοκρατία από τον ιδρυτή της Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Στην πολιτική μου διαδρομή, επιλέγω να μην επηρεάζομαι από τις Σειρήνες των καιρών. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ποτέ δεν δίστασε να ταράξει τα θολά νερά προκειμένου να θεμελιώσει μία Κοινωνία ενωμένη, δημοκρατική, φιλελεύθερη και με σεβασμό στην αξιοπρέπεια όλων των πολιτών, έχοντας στον πυρήνα της πολιτικής τον Άνθρωπο.

Ο κοινοβουλευτικός μου λόγος στην Βουλή των Ελλήνων διατρέχεται από το μέτρο και την μετριοπάθεια και θεωρώ πως αναίτια και ανυπαίτια ελήφθη η απόφαση διαγραφής μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Εμφορούμαι, λοιπόν, από αυτές τις αρχές, δεν τις προδίδω και δεν τις παραδίδω, όσο και αν κοστίζουν. Παραμένω αμετακίνητη από την υπεράσπισή τους.

Αυτά προς το παρόν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το παρασκήνιο της διαγραφής της Κατερίνας Παπακώστα από τη ΝΔ

Λίγο πριν τη διαγραφή, ο άντρας της Παπακώστα μπήκε στο Μητρώο Νέων Στελεχών της ΝΔ

ADVERTISING

SHARE: