Έφθασε στην Κρήτη ο Αλέξης Τσίπρας

Έφθασε στην Κρήτη ο Αλέξης Τσίπρας
Meeting between Greek Prime Minister Alexis Tsipras and stakeholders of northern Greece in Thessaloniki, Greece on Aug. 26, 2017. / . , 26 2017. Alexandros Michailidis / SOOC

Ο Πρωθυπουργός έφτασε στο νησί και η πρώτη επίσκεψη που έκανε ήταν στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας.

Στην Κρήτη έφτασε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με το τοπικό cretalive, για την προγραμματισμένη ομιλία του στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Συνεδρίου που πραγματοποιείται από χτες στο Ηράκλειο. Ο Πρωθυπουργός έφτασε στο νησί νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο εξ αρχής και αυτή την ώρα επισκέπτεται το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας. Ο κ. Τσίπρας ξεναγείται στα εργαστήρια του ιδρύματος.

Στο ΙΤΕ τον κ. Τσίπρα υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του Ιδρύματος Νεκτάριος Ταβερναράκης καθώς επίσης ο Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας Κώστας Φωτάκης και ο Υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναδάκης. Στις 6 το απόγευμα ο Πρωθυπουργός  θα συμμετάσχει σε σύσκεψη για τη σύνοψη του Περιφερειακού Συνεδρίου με τους υπουργούς που συμμετείχαν στις εργασίες του, τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη και τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό. Η σύσκεψη θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Αστόρια.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από την άφιξη του πρωθυπουργού στον Αλέξη Τσίπρα:

Στις 7 και μισή το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η κεντρική ομιλία του πρωθυπουργού στο περιφερειακό συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση στο κινηματοθέατρο Αστόρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα