Εγένετο ‘Κίνημα Αλλαγής’

Εγένετο ‘Κίνημα Αλλαγής’
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ / ΦΩΤΟ /ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Eurokinissi

Η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης συμφώνησαν στην ονοματοδοσία του νέου φορέα για την Κεντροαριστερά

Με είδηση ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη, αφού οι δύο αρχηγοί των Κοινοβουλευτικών Ομάδων συμφώνησαν στην ονοματοδοσία του νέου φορέα. Έτσι, γεννήθηκε το “Κίνημα Αλλαγής”, που θα ακολουθεί την παράταξη τουλάχιστον μέχρι το Συνέδριο, – το οποίο προγραμματίζεται για τον Μάρτιο. Αυτή θα είναι και η πρόταση που θα κατατεθεί και στους συνέδρους, οι οποίοι και θα κληθούν να λάβουν και την οριστική απόφαση.

Επίσης, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής (μπορούμε να το χρησιμοποιούμε πλέον) συμφώνησε με τον επικεφαλής του Ποταμιού για την πραγματοποίηση της πρώτης κοινής συνεδρίασης των δύο κοινοβουλευτικών ομάδων την ερχόμενη Τετάρτη, αλλά και στην άμεση ολοκλήρωση των διαδικαστικών θεμάτων που εκκρεμούν, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για το Συνέδριο το συντομότερο δυνατό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα