'Εγώ πώς θα ζήσω κ. πρωθυπουργέ'; Το παράπονο του καρκινοπαθούς

Στους διαδρόμους του Κέντρου Υγείας Εύοσμου όπου βρέθηκε ο πρωθυπουργός, τον σταμάτησε ένας καρκινοπαθής συνταξιούχος με τον οποίο συζήτησε για λίγο και άκουσε τα παράπονά του

Μια σύντομη συζήτηση σε καλό κλίμα είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με έναν συνταξιούχο καρκινοπαθή.

Στο Κέντρο Υγείας Εύοσμου όπου βρέθηκε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας, έκανε βόλτα στους χώρους του κέντρου υγείας, ενώ μπήκε στο μικροβιολογικό και στο τμήμα απεικονίσεων. Στους διαδρόμους του νοσοκομείο είχε και ένα τετ α τετ με έναν συνταξιούχο καρκινοπαθή, τον κύριο Γιώργο, ο οποίος σταμάτησε τον πρωθυπουργό.

Ο κ. Γιώργο, είπε στον πρωθυπουργό ότι έχει παραδώσει δέκα χρόνια και 10.000 ένσημα και πως είναι καρκινοπαθής και συνταξιούχος από την ηλικία των 52 ετών. Μάλιστα, σημείωσε πως παίρνει σύνταξή του 652 ευρώ και ρώτησε το πρωθυπουργό: "εγώ πώς θα ζήσω;"

"Πως τα καταφέρνεις;" τον ρώτησε ο πρωθυπουργός, ο οποίος σημείωσε πως οι μειώσεις αυτές δεν έγιναν επί πρωθυπουργίας του.

"Μειώσεις έγιναν από τη ΝΔ, από εσάς δεν είδα τίποτα, μόνο 5 ευρώ", του απάντησε ο συνταξιούχος.

"Παραλάβαμε το σπίτι διαλυμένο και μας κουνάνε το δάχτυλο", είπε ο πρωθυπουργός με τον κ. Γιώργο να συμφωνεί, λέγοντας ωστόσο πως "πρωθυπουργός είστε. Ψήφισα και διαμαρτύρομαι".

ADVERTISING

SHARE: