Εισαγγελία: Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν έδωσε το όνομα

Εισαγγελία: Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν έδωσε το όνομα
ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΠΟΕ-ΟΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ πρ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ // ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI eurokinissi

Πώς εξελίσσεται η έρευνα για την καταγγελία Χαϊκάλη, περί απόπειρας δωροδοκίας του. Αστυνομικές πηγές φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στο άτομο. Πιθανότατα θα κληθεί για κατάθεση

Συγκεχυμένες παραμένουν οι πληροφορίες γύρω από τις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Π. Χαϊκάλη, για απόπειρα χρηματισμού του ενόψει Προέδρου της Δημοκρατίας.

Εισαγγελικές πηγές υποστηρίζουν ότι ο βουλευτής -όπως άλλωστε και ο ίδιος επεσήμανε- δεν απεκάλυψε στη Δικαιοσύνη ούτε το όνομα, ούτε όμως και την παράταξη στην οποία φέρεται ότι πρόσκειται ο παράγοντας που επιχείρησε να τον δωροδοκήσει.

Μέχρι σήμερα, στα πλαίσια της προκαταρκτικής εξέτασης ο Εισαγγελέας Εφετών, Π. Παναγιωτόπουλος, αναφέρουν οι ίδιες πληροφοριες, δεν έχει καταλήξει σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο. Όπως εξηγούν, έχει ζητηθεί η συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικούς Εγκλήματος προκειμένου να εξετάσει το οπτικοακουστικό υλικό που κατέθεσε στο εισαγγελικό λειτουργό ο Π. Χαϊκάλης.

Από την άλλη πλευρά όμως, αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν έχουν αρχίσει να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα, τονίζοντας ότι έχουν καταλήξει στο άτομο, που φέρεται να επιχείρησε τη δωροδοκία.

Εφόσον κάτι τέτοιο ισχύει, το πρόσωπο αυτό θα κληθεί -πιθανότατα με την ιδιότητα του υπόπτου- ενώπιον του Π. Παναγιωτόπουλου για να δώσει εξηγήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα