Εξηγήσεις για τα 'φρουτάκια' ζητά η Δημοκρατική Συμπαράταξη

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-νέα κυβέρνηση του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ(EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-νέα κυβέρνηση του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ(EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, κάνοντας λόγο για "καζινοποίηση της χώρας"

Για σκάνδαλο μεγατόνων κάνει λόγο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για "απόπειρα καζινοποίησης της χώρας, μέσω της άρσης περιορισμών για τα καταστήματα με φρουτάκια".

Ολόκληρη η δήλωση του κ.Λοβέρδου

"Επί ένα μήνα κατήγγελλα απερίφραστα την απόπειρα της Κυβέρνησης καζινοποίησης της χώρας μέσα από την άρση όλων των περιορισμών για τα καταστήματα με «φρουτάκια».

Η Κυβέρνηση και οι αρμόδιοι Υπουργοί κώφευαν εκκωφαντικά.

Τώρα εκτός του ότι έλαβαν επιστολή από την Κομισιόν που πιστοποιεί τα όσα έλεγα και λέω εντός και εκτός Βουλής ήρθαν και οι αποκαλύψεις του πρώην Προέδρου της Επιτροπής Παιγνίων κ. Στεργιώτη για την αντικατάστασή του που άνοιξε τον δρόμο για την κατάργηση κάθε περιορισμού και κατ ουσία για την καζινοποίηση της χώρας.

Πλέον δεν τίθεται θέμα προσωπικής μου δικαίωσης, η οποία σαφώς επήλθε αλλά θέμα σκανδάλου μεγατόνων.

Η Κυβέρνηση είναι πλέον απολύτως έκθετη σε αυτό το ζήτημα και οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στο ΣτΕ για τα VLTs προσφεύγει το καζίνο Πάρνηθας

Καζινοποίηση καταγγέλλει ο Λοβέρδος

Λοβέρδος για φρουτάκια: Υπάρχει 'διαφθορά χιλιομέτρων'

ADVERTISING

SHARE: