Ενόχληση Μητσοτάκη από τις δηλώσεις Δαβάκη

Ενόχληση Μητσοτάκη από τις δηλώσεις Δαβάκη
ΒΟΥΛΗ // (ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ) Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης,για την ενδεχόμενη τέλεση των αδικημάτων της δωροληψίας και δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην πρόταση, από τους :1) Αντώνιο Σαμαρά, 2) Παναγιώτη Πικραμμένο, 3) Δημήτριο Αβραμόπουλο, 4) Ανδρέα Λοβέρδο, 5) Ανδρέα Λυκουρέντζο, 6) Μάριο Σαλμά, 7) Σπυρίδωνα - Άδωνι Γεωργιάδη, 8) Ιωάννη Στουρνάρα, 9) Ευάγγελο Βενιζέλο, 10) Γεώργιο Κουτρουμάνη. ΤΕΤΑΡΤΗ 21/2/2018. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) eurokinissi

Το ζήτημα "ενδέχεται να έχει συνέχεια", σύμφωνα με πηγές της Νέας Δημοκρατίας. "Απαγορεύω σε γύφτους να με ψηφίζουν" δήλωσε ο βουλευτής Λακωνίας

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολύ ενοχλημένος για τις δηλώσεις του βουλευτή Θανάση Δαβάκη,σύμφωνα με πηγές του κόμματος που μίλησαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως τόνισαν χαρακτηριστικά αυτό το ζήτημα «ενδέχεται να έχει συνέχεια».

“Απαγορεύω σε γύφτους να με ψηφίζουν”

“Παρακαλώ και απαγορεύω σε οποιονδήποτε αθίγγανο, γύφτο και δε συμμαζεύεται να με ψηφίσει, αν νομίζει ότι εμείς φοβόμαστε το πολιτικό κόστος”, δήλωσε ο βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Δαβάκης.

Ο κ. Δαβάκης, προχώρησε στην παραπάνω δήλωση κατά την διάρκεια ομιλίας του στο πλαίσιο συγκέντρωσης ενημέρωσης στην Παλαιοπαναγιά του Δήμου Σπάρτης την Παρασκευή, για την αντίδραση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα