Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ: ‘Δολοφονική ενέργεια με στόχο την ομαλότητα’ λένε οι υποψήφιοι της Κεντροαριστεράς

Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ: ‘Δολοφονική ενέργεια με στόχο την ομαλότητα’ λένε οι υποψήφιοι της Κεντροαριστεράς

Την απομάκρυνση Τόσκα από την κυβέρνηση ζητούν οι υποψήφιοι για την προεδρία της Κεντροαριστεράς

Οι σφαίρες που έριξαν έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη οι άγνωστοι δράστες της τυφλής επίθεσης, αποτέλεσαν όπως ήταν λογικό το πρώτο θέμα στο οποίο τοποθετήθηκαν οι υποψήφιοι για την ηγεσία του νέου φορέα.

Η Φώφη Γεννηματά μίλησε για δολοφονική ενέργεια. Επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση για την επίθεση, υποστηρίζοντας ότι παρά το γεγονός ότι έχει ενημερώσει στο παρελθόν τον πρωθυπουργό και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα για τις επιθέσεις, δεν ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα, ζητώντας την παραίτηση του αρμόδιου υπουργού. 

Την παραίτηση του υπουργού ζήτησαν ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Γιώργος Καμίνης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού ζήτησε να “καθαρίσει” η περιοχή από τις εγκληματικές-τρομοκρατικές επιθέσεις, ενώ ο δήμαρχος Αθηναίων μίλησε για στοχευμένη επίθεση ατόμων που επιζητούν την πολιτική ανωμαλία.

Για πλήγμα κατά της Δημοκρατίας μίλησε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ ο Γιάννης Μανιάτης υποστήριξε ότι η Αθήνα έχει παραδοθεί σε τάγματα εφόδου. Ο Γιάννης Ραγκούσης από την πλευρά του μίλησε για πολιτική συναίνεση στο θέμα της τρομοκρατίας. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα