Εθελοντής δότης μυελού των οστών ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Bishop Anthimos meets the leader of the New Democracy party Kyriakos Mitsotakis in Thessaloniki, Greece on 16 September 2016. /       ,    81 , 16 2016.
Bishop Anthimos meets the leader of the New Democracy party Kyriakos Mitsotakis in Thessaloniki, Greece on 16 September 2016. / , 81 , 16 2016. SOOC

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε την εγγραφή του στον Σύλλογο Όραμα Ελπίδας για τη δωρεά μυελού των οστών στα πλαίσια της ΔΕΘ

Την εγγραφή του στον Σύλλογο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών "Ελπίδα" για τη δωρεά μυελού των οστών πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψη του στο περίπτερο του Συλλόγου στα πλαίσια της ΔΕΘ.

Σήμερα άλλωστε είναι και η παγκόσμια ημέρα εθελοντή δότη μυελού των οστών.

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές ημέρες ο κ. Μητσοτάκης με ανάρτηση του στο facebook είχε προτείνει την υιοθέτηση του ισπανικού μοντέλου για τη δωρεά οργάνων, σύμφωνα με το οποίο προβλέπεται κάθε πολίτης να είναι υποχρεωτικά δότης οργάνων από τη στιγμή που γεννιέται, με εξαίρεση μόνο όσους δηλώνουν ότι δεν θέλουν να είναι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε περιοδεία στα περίπτερα της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη, βουλευτές και στελέχη του κόμματος. Τον πρόεδρο της Ν.Δ. ξενάγησαν ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας και ο διευθύνων σύμβουλος Κυριάκος Ποζρικίδης.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε την περιοδεία από το περίπτερο του Γ΄ Σώματος Στρατού. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα περίπτερα της Ρωσίας (είναι η τιμώμενη χώρα στην 81η ΔΕΘ), της Κύπρου, του ΟΛΘ, του Πυροσβεστικού Σώματος, του ΕΚΑΒ, της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, της ΓΣΕΒΕΕ, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, της Ομοσπονδίας Αναπήρων, των Παιδικών Χωριών SOS, του Συλλόγου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών "Ελπίδα", όπως γράψαμε παραπάνω.

Η τριήμερη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη για την 81η ΔΕΘ θα ολοκληρωθεί αύριο με τη συνέντευξη Τύπου, στη 1μ.μ., στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης".

Φωτογραφία: sooc.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΔΕΘ, Νέα Δημοκρατία, Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ποιες δεσμεύσεις για μειώσεις φόρων και δαπανών θα αναλάβει ο Μητσοτάκης

ADVERTISING

SHARE: