Εξηγήσεις για την ‘ανάβαση’ στο προεδρείο έδωσε η Μεγαλοοικονόμου

Εξηγήσεις για την ‘ανάβαση’ στο προεδρείο έδωσε η Μεγαλοοικονόμου
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ// Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) Eurokinissi

Ισχυρίστηκε ότι πήρε φόρα ως το Προεδρείο λόγω της σύγχυσης που της προκάλεσε το ασφαλιστικό και η… στάση των Ανεξάρτητων Ελλήνων (Vid)

Διευκρινίσεις για τον λόγο που την έκανε να ανέβει κατά λάθος ως τη θέση του Προέδρου  της Βουλής διασκεδάζοντας με το σχετικό βιντεάκι το πανελλήνιο έδωσε η βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων υποστηρίζοντας ότι την σύγχυσε το περιεχόμενο του νομοσχεδίου. 

Η βουλευτής του κόμματος του Β. Λεβέντη εξήγησε κατά τη διάρκεια κοινοβουλευτικής εκδήλωσης για την ημέρα της μητέρας ότι ο λόγος που την έκανε να περάσει το βήμα της Βουλής και να αναρριχηθεί στο προεδρείο ήταν το περιεχόμενο του ασφαλιστικού. «Πάει η σύνταξη της γιαγιάς με το “ωραίο” ασφαλιστικό που ψηφίσατε» είπε απευθυνόμενη στην συμπολίτευση. Επιτέθηκε, όμως, και στους βουλευτές των ΑΝΕΛ καταλογίζοντάς τους ότι δεν ήρθαν στη Βουλή να υποστηρίζουν το ασφαλιστικό. «Εγώ για αυτό ανέβηκα μέχρι το Προεδρείο» είπε ρίχνοντας την ευθύνη για το όλο θέμα στον μικρότερο κυβερνητικό εταίρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα