Ευχές στην κυβέρνηση για αποτυχία έστειλε η Αλέκα Παπαρήγα

Ευχές στην κυβέρνηση για αποτυχία έστειλε η Αλέκα Παπαρήγα
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Η κυβέρνηση θέλει να κάνει τη "βρώμικη δουλειά" του συστήματος κατήγγειλε στη Βουλή η πρώην Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ.

«Εμείς δεν σας ευχόμαστε καλή επιτυχία. Σας ευχόμαστε να αποτύχετε» δήλωσε ευθαρσώς απευθυνόμενη στην κυβέρνηση Αλέκα Παπαρήγα κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή. Η κυρία Παπαρήγα εξήγησε μάλιστα τους λόγους για τους οποίους επιθυμεί μια κυβερνητική αποτυχία. «Θα κάνετε τη βρώμικη δουλειά του συστήματος, που δεν πρόλαβαν να τελειώσουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και θα κάνετε και την καινούρια» ανέφερε η κυρία Παπαρήγα απευθυνόμενη στα κυβερνητικά έδρανα και εξήγησε ότι εννοεί «τα μνημόνια, τα προαπαιτούμενα και τη ρύθμιση του δημόσιου χρέους».

Η κυρία Παπαρήγα καταλόγισε επίσης στην κυβέρνηση ότι δεν έχει προετοιμάσει τον λαό και το κίνημα για μια ρήξη, έστω και ήπια. Σχολίασε όμως και τις επιλογές των πολιτών στις πρόσφατες εκλογές λέγοντας: «ο λαός όχι μόνο δεν χρησιμοποίησε τη δύναμή του, αλλά ούτε καν δοκίμασε να τη χρησιμοποιήσει». Επιχείρησε, πάντως, να αιτιολογήσει αυτές τις επιλογές των πολιτών σημειώνοντας ότι ο «ΣΥΡΙΖΑ πόνταρε στο γεγονός ότι στην Ελλάδα υπάρχει δυσαρέσκεια, απογοήτευση και αγανάκτηση».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα