Ευπρόσδεκτη η εξεταστική απαντά στον Τσίπρα ο Γεωργιάδης

Ευπρόσδεκτη η εξεταστική απαντά στον Τσίπρα ο Γεωργιάδης
O αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης Eurokinissi

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι συμφωνεί να διερευνηθούν όλα, αλλά και για τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. "Ναι" στην εξεταστική και από τη Δημοκρρατική Συμπαράταξη, που ζητά να εξεταστούν και τα πεπραγμένα Πολάκη

Το γάντι που πέταξε ο Αλέξης Τσίπρας προαναγγέλλοντας τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για τα σκάνδαλα στην υγεία σήκωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, τον οποίο ουσιαστικά είχε “φωτογραφήσει” ο πρωθυπουργός μιλώντας στη Βουλή.

«Η κυβέρνηση -που πεισματικά αρνείται να κάνουμε εξεταστική για το πρώτο εξάμηνο του 2015 και τα capital controls- προανήγγειλε σήμερα εξεταστική για την Υγεία. Εξαιρετικά ευπρόσδεκτη. Να διερευνηθούν όλα – φυσικά μέχρι σήμερα. Για να ξέρει ο ελληνικός λαός με απόλυτη διαφάνεια πώς διαχειριζόμαστε τα χρήματά του. Εκεί θα δούμε πολλά για την «”πρώτη φορά Αριστερά”», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη επίσης ανακοίνωσε ότι συμφωνεί με τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υγεία.

Η αρμόδια βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου με δήλωσή της ανέφερε όμως ότι η κυβέρνηση πρέπει να γνωρίζει ότι θα εξεταστούν και τα πεπραγμένα του κ. Πολάκη ιδίως για τον ΚΕΕΛΠΝΟ και τη μη τιμολόγηση των φαρμάκων το 2015 όπως αναφέρει η σχετική αναφορά που έχει κατατεθεί στη δικαιοσύνη.

«Με καμία επιχείρηση σκανδαλολογίας δεν μπορεί να καλύψει τη διάλυση που έχει φέρει στο σύστημα υγείας. Ο κ. Τσίπρας με τα ψέματα και τις αυταπάτες του βλάπτει σοβαρά την υγεία», υπογράμμισε η κ. Χριστοφιλοπούλου.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης από την πλευρά του αποδέχθηκε την εξεταστική μέσω twitter, γράφοντας: “Εξεταστική & για την υγεία. Συμφωνούμε & έχουμε πολλά να πούμε. Αν και για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όλα αυτά είναι αντίμετρα για να περάσουν τα μέτρα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα