Φάμελος για Σχινιά: Τα αυθαίρετα και η “έμπνευση” για τα ΚΕΛ

Φάμελος για Σχινιά: Τα αυθαίρετα και η “έμπνευση” για τα ΚΕΛ
Ο αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος Eurokinissi

Τα νέα "Κέντρα Εξυπηρέτησης Λουομένων" περιέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6

“Επιτέλους το ένα από τα δύο δάση κουκουναριάς στην Ελλάδα, προστατεύεται”, δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και στην εκπόμπη “Βρε καλώς τους” με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον Αντώνη Φουρλή, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, αναφερόμενος στο γκρέμισμα αυθαίρετων καταστημάτων από την παραλία του Σχινιά. “Υπάρχει νόμος εδώ και 20 χρόνια αλλά κάποιοι παρανομούσαν”, πρόσθεσε.

Ο κ. Φάμελλος τόνισε ότι το πευκοδάσος στην παραλία του Σχινιά είναι προστατευόμενο ως περιοχή Natura και επισήμανε τον νέο τρόπο ανάπτυξης στην περιοχή. Όπως είπε, έχουν γίνει συναντήσεις με τον δήμο και τον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Σχινιά-Μαραθώνα, ώστε να αντικατασταθούν πρακτικά οι αυθαίρετες ταβέρνες από τα “Κέντρα Εξυπηρέτησης Λουομένων”.

Πρόκειται για τρεις με τέσσερις ελαφριές κατασκευές, χωρίς δυνατότητα παραγωγής οποιουδήποτε γεύματος, που προγραμματίζεται να δοθούν με πλειοδοτικό διαγωνισμό σε ιδιώτες, ενώ εκεί θα συμπεριλαμβάνονται και τουαλέτες και πάρκινγκ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα