Φάμελος: Ο Καμμένος δεν έκανε ακροδεξιά στροφή όπως η ΝΔ

Συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για την τοποθέτηση του Στ. Παππά στη θέση του προέδρου του ΟΑΣΘ, για τη διαφωνία Καμμένου-Βούτση καθώς και για την ΚΥΑ για τις πλαστικές σακούλες

«Κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει την κυβέρνηση ποιον θα επιλέξει για ευαίσθητα πόστα» δήλωσε στην εκπομπή " Αντίμετρα" με τους Στέφανο Τζανάκη και Γιώργο Μελιγγώνη στο Ραδιόφωνο 24/7 ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελος.

Πρόσθεσε ότι η αντιπολίτευση μιλά για τον Στέλιο Παππά, αλλά κρύβουν ότι σε αντίστοιχες θέσεις που αφορούν το μετρό Θεσσαλονίκης υπάρχουν νέοι άνθρωποι εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

Για τη διαφωνία του Πάνου Καμμένου, είπε ότι "διαφώνησε αλλά σε καμία περίπτωση δεν έκανε την ακροδεξιά στροφή της ΝΔ", υιοθετώντας το "Πατρίς-θρησκεία-οικογένεια".

Πλαστικές σακούλες

Ο κ. Φάμελος ανακοίνωσε μέσω του σταθμού μας ότι από την 1η Ιανουαρίου θα επιβληθεί περιβαλλοντικό τέλος 3 λεπτά, σε κάθε πλαστική σακούλα. Στην συνέχεια το 2019-2020 το τέλος θα γίνει 7 λεπτά είπε, σε μια προσπάθεια να στραφούν οι πολίτες σε σακούλες πολλαπλών χρήσεων.

Σημείωσε ότι πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία για να προστατέψουμε το περιβάλλον.

Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Φάμελου στο Ραδιόφωνο 24/7:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πλαστική σακούλα... Τέλος;

Σακούλες σούπερ μάρκετ. Μια ανοιχτή περιβαλλοντική πληγή

ADVERTISING

SHARE: