Φέιγ βολάν συνθήματα και πανό από αντιεξουσιαστές έξω από το σπίτι του υπουργού Δικαιοσύνης

Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Ευρωπαϊκή εντολή έρευνας στις ποινικές υποθέσεις Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 (EUROKINISSI//ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Ευρωπαϊκή εντολή έρευνας στις ποινικές υποθέσεις Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 (EUROKINISSI//ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ενάντια στο νομοσχέδιο για τις φυλακές και ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τις κινητοποιήσεις κρατουμένων, ομάδα αντιεξουσιαστών πέταξαν φέιγ βολάν και φώναξαν συνθήματα έξω από το σπίτι του Σταύρου Κοντονή

Ομάδα περίπου 40 αντιεξουσιαστών πήγε νωρίτερα έξω από το σπίτι του υπουργού Δικαιοσύνης στο Κολωνάκι σε μία αιφνιδιαστική κίνηση, πέταξαν φέιγ βολάν, σήκωσαν ένα πανό και φώναξαν συνθήματα και στη συνέχεια αποχώρησαν από το σημείο.

Μάλιστα, σε κείμενο που ανέβασαν σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και την υπογράφουν ως «αλληλέγγυες-οι» αναφέρουν:

«Σε ένδειξη αλληλεγγύης στις κινητοποιήσεις των κρατουμένων στις περισσότερες φυλακές της χώρας, που γίνονται σχετικά με το νέο νομοσχέδιο για τις φυλακές, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση με πανό, τρικακια, συνθήματα έξω από το σπίτι του υπουργού Δικαιοσύνης Κοντονή από αλληλέγγυους-ές. Η παρέμβαση συνεχίζεται με συγκέντρωση στο Σύνταγμα αυτή τη στιγμή. Νίκη στον αγώνα των κρατουμένων! Άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους!».

ADVERTISING

SHARE: