Φωτήλας: Ψέματα απ’ την Αντωνοπούλου για το επίδομα ενοικίου

Φωτήλας: Ψέματα απ’ την Αντωνοπούλου για το επίδομα ενοικίου

Ο βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για «απάτη», υποστηρίζοντας ότι είτε η πρώην υπουργός δεν δήλωσε το σπίτι στη Γλυφάδα είτε ο υπάλληλος παρανόμησε

Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Ιάσονας Φωτήλας, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7, στους 88,6, αναφέρθηκε στο θέμα του επιδόματος ενοικίου που λάμβανε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, και τόνισε πως στην υπόθεση “υπάρχει απάτη”.

Εξηγώντας το σκεπτικό γύρω από αυτόν το χαρακτηρισμό, τόνισε ότι ο ίδιος λαμβάνει επίδομα ενοικίου γιατί είναι βουλευτής Αχαΐας και όταν συμπλήρωσε τη σχετική αίτηση, υπήρχε ένα “κουτάκι” που υποδείκνυε να δηλώσουν οι αιτούντες ότι δεν διαθέτουν ακίνητη περιουσία στην Αττική, άρα, σύμφωνα με τον κ. Φωτήλα, η κ. Αντωνοπούλου είτε απέκρυψε ότι είχε ακίνητη περιουσία στην Αττική -διαθέτει σπίτι 32 τ. μ. στη Γλυφάδα- είτε δεν το απέκρυψε και παρανόμησε ο υπάλληλος ο οποίος της ενέκρινε το επίδομα.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι η πρώην, πλέον, αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, “χειρίστηκε την υπόθεση με ψέματα, λέγοντας στην αρχή ότι νόμιζε ότι ήταν μισθός” και έπειτα ότι “σταμάτησε να λαμβάνει το επίδομα τον Αύγουστο και αποκαλύφθηκε ότι το έχει ζητήσει και για μετά τον Αύγουστο, μέχρι τον Νοέμβριο του 2017”.

Εν κατακλείδι, τόνισε ότι τον “χαροποιεί” η παραδοχή του κ. Τζανακόπουλου ότι η συγκεκριμένη διάταξη παροχής επιδόματος ενοικίου ήταν λάθος.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα