Φωτογραφίες: Όλη η οικογένεια Μητσοτάκη στο παλιό λιμάνι των Χανίων

Φωτογραφίες: Όλη η οικογένεια Μητσοτάκη στο παλιό λιμάνι των Χανίων

Η οικογένεια παράθεσε δείπνο στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σε ταβέρνα στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων

Στο παλιό λιμάνι των Χανίων βρέθηκε όλη η οικογένεια Μητσοτάκη και πληθώρα γαλάζιων στελεχών το βράδυ της Παρασκευής ενόψει του ετήσιου μνημοσύνου του επίτιμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Η οικογένεια παράθεσε δείπνο στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που βρέθηκαν από χθες στην πόλη, στην ταβέρνα “Τα Νεώρια” στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων, με μενού θαλασσινά και παραδοσιακούς κρητικούς μεζέδες που επιμελήθηκε προσωπικά ο ιδιοκτήτης Γιάννης Ξυλούρης.

 

Στο δείπνο, που πραγματοποιήθηκε με θέα το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, παρευρέθηκαν εκτός του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρέβας καθώς και των παιδιών τους, και μέλη της υπόλοιπης οικογένειας με την Ντόρα Μπακογιάννη, τον Ισίδωρο Κούβελο και την Αλεξάνδρα Μητσοτάκη να καταφθάνουν από νωρίς, και να υποδέχονται τους εκλεκτούς καλεσμένους τους, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr.

 

Μεταξύ των καλεσμένων, το παρόν έδωσαν οι Νίκος Δένδιας, Μανώλης και Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Θεόδωρος Φορτσάκης, ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο Ιάσονας Φωτήλας με την γυναίκα του, ενώ δεν έλειψαν και οι τοπικοί φίλοι και παλιά στελέχη της γαλάζιας παράταξης.

 

Συνολικά για το μνημόσυνο αναμένονται 20 περίπου βουλευτές του κόμματος από την υπόλοιπη Ελλάδα, όλοι οι Κρητικοί βουλευτές, ακαδημαϊκοί αλλά και φίλοι και συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού.

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα