Γ. Βλάχος: ‘Μέσω της εξόδου στις αγορές να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της οικονομίας’

Γ. Βλάχος: ‘Μέσω της εξόδου στις αγορές να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της οικονομίας’
Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας. Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο βουλευτής της ΝΔ μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για την έξοδο της χώρας στις αγορές, τις σχέσεις Κ. Μητσοτάκη - Κ. Μπακογιάννη καθώς και το βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη

«Δεν θα κάνω μίζερη κριτική: η έξοδος στις αγορές είναι θετικό βήμα» δήλωσε στην εκπομπή ” Πολύ νωρίς για να είμαι εδώ” με τον Αλέξανδρο Κλώσσα στο Ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος.

Σημείωσε ότι για να έχει η έξοδος ουσία θα πρέπει να ενταχθεί σε ένα συνολικότερο πλαίσιο για τα προβλήματα της οικονομίας, αλλιώς δεν θα σημαίνει τίποτε». «Αυτός είναι ο φόβος της ΝΔ, σε αυτό κάνουμε κριτική και γι’ αυτό ζητάμε να μας πουν τι θα κάνουν την επόμενη ημέρα».

Αναφερόμενος στην παρουσία του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη στο περιφερειακό συμβούλιο που μίλησε ο πρωθυπουργός -παρά τις οδηγίες του Κυριάκου Μητσοτάκη- είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις των δυο αντρών.

Για την πολιτική εκμετάλλευση του βιβλίου του Γιάνη Βαρουφάκη, είπε ότι μπορεί το βιβλίο κυκλοφόρησε πριν από δυο μήνες αλλά έρχονται στην επιφάνεια πτυχές, για τις οποίες η κυβέρνηση πρέπει να δώσει εξηγήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα