Γεννηματά: Εθνικός στόχος να κρατήσουμε τους νέους στο τόπο μας

Εκδήλωση από την επιτροπή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης "Πολιτικές για τη Νέα Γενιά", με θέμα: "Παίρνουμε το λόγο, Κερδίζουμε το αύριο", παρουσία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφης Γεννηματά, την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Εκδήλωση από την επιτροπή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης "Πολιτικές για τη Νέα Γενιά", με θέμα: "Παίρνουμε το λόγο, Κερδίζουμε το αύριο", παρουσία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφης Γεννηματά, την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Σε εκδήλωση της Νέας Γενιάς της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μίλησε η Φώφη Γεννηματά,  ζητώντας να ενεργοποιηθούν τα αυτόνομα δίκτυα των νέων ανθρώπων για μια κοινωνία ίσων δυνατοτήτων

«Ακούμε και ενθαρρύνουμε τον γνήσιο, αυθεντικό λόγο των νέων ανθρώπων και όχι τον λόγο του δήθεν νέου, μεταμφιεσμένου παρελθόντος» δήλωσε σε εκδήλωση της Νέας Γενιάς της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά έστειλε το μήνυμά της λέγοντας ότι «σήμερα έχουν τον λόγο οι νέοι άνθρωποι, από την εκπαίδευση, την παραγωγή, την αγροτιά, τους επιστημονικούς κι επαγγελματικούς χώρους, με φρέσκιες ιδέες, δημιουργική αμφισβήτηση, όνειρα για μια κοινωνία ίσων δυνατοτήτων».

Τάχθηκε δε, υπέρ της ανανέωσης παντού - «στις πολιτικές μας, στις πρακτικές μας, στο στελεχιακό μας δυναμικό. Σήμερα είναι μόνο η αρχή. Η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο έντονη και δυναμική. Με δημιουργία αυτόνομων δικτύων των νέων ανθρώπων, με την ενίσχυση των πρωτοβουλιών τους σ’ όλους τους τομείς. Το μέλλον τους ανήκει. Είμαστε στο πλευρό τους. Ο νέος εθνικός στόχος είναι για εμάς να κρατήσουμε τους νέους στο τόπο μας» ανέφερε μεταξύ άλλων η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ

ADVERTISING

SHARE: