Γεννηματά: Αποσπασματικές δηλώσεις δεν ψηφίζουμε. Τα παιχνίδια τέλος

Γεννηματά: Αποσπασματικές δηλώσεις δεν ψηφίζουμε. Τα παιχνίδια τέλος
Συνάντηση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά με εκπροσώπους μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016. Αντικείμενο της συνάντησης αποτελεί η συζήτηση των προβλημάτων του κλάδου και των θέσεων του ΠΑΣΟΚ σχετικά με αυτά. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) Eurokinissi

"Τα διλήμματα είναι υπαρκτά αλλά αφορούν Τσίπρα και Μητσοτάκη", επεσήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Τη θέση του ΠΑΣΟΚ για τον εκλογικό νόμο επανέλαβε η πρόεδρος του κόμματος και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, με δήλωσή της την Τρίτη.

“ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συνεχίζουν και στο θέμα του εκλογικού νόμου το δικομματικό τους παιχνίδι. Κόντρα στην απαίτηση του λαού για εθνική συνεννόηση. Ξεκαθαρίζουμε για μια ακόμα φορά. Οι τυχοδιωκτικές επιλογές και οι εκβιασμοί του κ. Τσίπρα δεν περνούν. Ο δε κ. Μητσοτάκης θα μας βρει απέναντί του σε κάθε προσπάθεια επαναφοράς του ληστρικού  bonus των 50 εδρών.

Εμείς επαναλαμβάνουμε την πρόκληση-πρόσκληση για πάγωμα της διαδικασίας ψήφισης του νόμου και διάλογο με βάση την ολοκληρωμένη πρόταση που ήδη διατυπώσαμε. Σε κάθε περίπτωση αποσπασματικές ρυθμίσεις δεν πρόκειται να ψηφίσουμε από όπου κι αν προέρχονται.

Τα διλήμματα είναι υπαρκτά αλλά αφορούν Τσίπρα και Μητσοτάκη. Τα παιχνίδια τέλος”, αναφέρει η κ. Γεννηματά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα