Γεννηματά: Είναι η ώρα της εθνικής ομοψυχίας

Γεννηματά: Είναι η ώρα της εθνικής ομοψυχίας
ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI eurokinissi

Το μήνυμα της Φώφης Γεννηματά, μετά την ανάληψη της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Ζήτησε από τον πρωθυπουργό ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών

Τη δέσμευση για ανασυγκρότηση της προοδευτικής παράταξης ανέλαβε η Φώφη Γεννηματά σε δηλώσεις της όταν επιβεβαιώθηκε η εκλογή της στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Η κ. Γεννηματά ευχαρίστησε τους χιλιάδες πολίτες που με τη συμμετοχή τους έδωσαν καθαρή εντολή για μια νέα αρχή καθώς και τον Ευάγγελο Βενιζέλο για την προσφορά του στην χώρα και την παράταξη και τους συνυποψήφιούς της Ανδρέα Λοβέρδο και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη της παράταξης με απόλυτη επίγνωση των δυσκολιών.

Πιστεύω ότι μπορούμε να γίνουμε ξανά δυνατοί, ξανά υπερήφανοι, να ανανεώσουμε τους δεσμούς μας με την κοινωνία. Ανασυγκροτούμε και αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ. Παίρνουμε πρωτοβουλίες για να ενώσουμε τη δημοκρατική παράταξη. Προχωρούμε με συλλογικότητα και με τις αξίες της σοσιαλδημοκρατίας για μια Ελλάδα με αλληλεγγύη, κοινωνική δικαιοσύνη και ανάπτυξη, με σταθερή την Ευρωπαϊκή προοπτική της», τόνισε η πέμπτη στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ πρόεδρός του.

Η Φώφη Γεννηματά επεσήμανε την ιστορική ευθύνη ευθύνη από όλους και πρωτίστως του πρωθυπουργού, λέγοντας ότι λογοδοτεί στον ελληνικό λαό και όχι στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι η ώρα της αλήθειας, της εθνικής ομοψυχίας και ο πρωθυπουργός οφείλει να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς επιτέλους ουσιαστικά και πραγματικά», επεσήμανε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα