Γεννηματά για συνταγματική αναθεώρηση: Φθηνά σόου

Γεννηματά για συνταγματική αναθεώρηση: Φθηνά σόου
Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών "Επείγουσες ρυθμίσεις των Υπουργείων Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την εφαρμογή της Συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων", την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για αντιπερισπασμό με την επιτροπή αναθεώρησης και κομματικοποίηση μίας κορυφαίας διαδικασίας

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, με δήλωσή της, κατηγόρησε την κυβέρνηση για αντιπερισπασμό, επαναφέροντας το θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης στα αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει.

«Δεν διστάζει να κομματικοποιήσει και αυτήν την κορυφαία διαδικασία της Δημοκρατίας μας. Αγνοεί επιδεικτικά και προκλητικά τις συνταγματικά προβλεπόμενες διατάξεις για την αναθεώρηση του Συντάγματος, που ουσιαστικά στέλνει στις καλένδες. Οι προβλεπόμενες διαδικασίες είναι πολύ συγκεκριμένες και δεσμευτικές. Ας αφήσουν τα φθηνά «show» και ας έρθουν στη Βουλή, με χειροπιαστές προτάσεις κι όχι άλλα ιδεολογήματα», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά.

Επίσης, κάλεσε τη Βουλή να αναλάβει τον διάλογο με την κοινωνία και την επιστημονική κοινότητα, σημειώνοντας: «Η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει συγκεκριμένες απόψεις και θέσεις για το Σύνταγμα. Όταν έρθει η ώρα θα είμαστε εκεί».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα