Γεννηματά για Τσίπρα- Τραμπ: 'Ανέξοδα καλά λόγια, γραμμάτια ύψους 2,4 δις ευρώ'

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά μίλησε σήμερα το απόγευμα σε στελέχη εργασιακών και επαγγελματικών χώρων στο ξενοδοχείο Caravel. Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI / ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ)
Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά μίλησε σήμερα το απόγευμα σε στελέχη εργασιακών και επαγγελματικών χώρων στο ξενοδοχείο Caravel. Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI / ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ) EUROKINISSI

Απαισιόδοξη και επικριτική για τα αποτελέσματα της επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ εμφανίστηκε η Φώφη Γεννηματά

Ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν η δήλωση της Φώφης Γεννηματά για τα αποτελέσματα της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον Ντόναλντ Τραμπ, κάνοντας λόγο για “μεγάλα λόγια και λίγες πράξεις.

“Πήρε ανέξοδα καλά λόγια και υπέγραψε γραμμάτια ύψους 2,4 δις ευρώ”, είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, συμπληρώνοντας ότι “ο Πρωθυπουργός είπε πολλά, υποσχέθηκε περισσότερα, επιστρέφει όπως φαίνεται με άδεια χέρια”.

Η Φ.Γεννηματά σημείωσε ότι οι ευχές της για αναβάθμιση των στρατηγικών σχέσεων της Ελλάδας και των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν δεδομένες και ειλικρινείς, υπενθυμίζοντας ότι εκείνη οδήγησε σε εξορθολογισμό τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, με όρους αξιοπρέπειας για τον ελληνικό λαό. “Ατυχώς για την χώρα οι δυνατότητες του Αλέξη Τσίπρα ήταν εξίσου δεδομένες”, είπε κλείνοντας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φώφη Γεννηματά, Τραμπ, Τσίπρας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στήριξη Τραμπ για χρέος και επενδύσεις

Αναβάθμιση των F-16: Αυτά προβλέπει η συμφωνία

ADVERTISING

SHARE: