Γεννηματά: Όσο ψεύτικη είναι η Αριστερά του Τσίπρα, τόσο γνήσια είναι η Δεξιά του Μητσοτάκη

Γεννηματά: Όσο ψεύτικη είναι η Αριστερά του Τσίπρα, τόσο γνήσια είναι η Δεξιά του Μητσοτάκη

Σφοδρή επίθεση εναντίον κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε από το Ηράκλειο της Κρήτης όπου και περιοδεύει η Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας παράλληλα ότι έφτασε η ώρα για την δημιουργία της νέας, μεγάλης Κεντροαριστεράς

Μήνυμα νίκης και ανατροπής του πολιτικού σκηνικού έστειλε από το Ηράκλειο της Κρήτης η Φώφη Γεννηματά, που μίλησε μπροστά σε εκατοντάδες πολίτες, σε μια περιφέρεια που αναμένεται να δοθεί σκληρή μάχη για κάθε ψήφο μέχρι και τις 12 Νοεμβρίου.

Ζητώ εντολή ανατροπής του ζοφερού πολιτικού σκηνικού που βαλτώνει μέσα στον διπλό συντηρητισμό του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας. Εγγυώμαι ότι ενωμένοι θα φτάσουμε στη νίκη, στην πραγματική ελπίδα”, είπε καταχειροκροτούμενη από τους οπαδούς της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς δεν είναι μπαλαντέρ για κανέναν από τους δύο σημερινούς πόλους εξουσίας, ξεκαθαρίζοντας ότι “Όσοι βλέπουν στο μέλλον της Κεντροαριστεράς το ρόλο του βολικού κυβερνητικού εταίρου και όσοι μας τοποθετούν προς τη μια ή την άλλη μεριά, θα διαψευστούν. Οι προοδευτικοί πολίτες προσβλέπουν ξανά σε μας, γιατί ξέρουν ότι όσο ψεύτικη είναι η Αριστερά του κ. Τσίπρα, τόσο γνήσια είναι Δεξιά του κ. Μητσοτάκη”. Συμπλήρωσε επίσης ότι η επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα είναι για τρεις, καθώς “Η μεγάλη προοδευτική παράταξη σπρώχνει τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία στο αληθινό μέγεθος και στις πραγματικές θέσεις τους, στα δύο συντηρητικά άκρα της πολιτικής σκηνής”.

Η Φ.Γεννηματά ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης από τους πολίτες προκειμένου να καταφέρει να κάνει πραγματικότητα το όραμα της για μια νέα μεγάλη παράταξη, δηλώνοντας ότι “Η νέα Αλλαγή ξεκίνησε συντρόφισσες και σύντροφοι, ο κύβος ερρίφθη και πλέον η σκυτάλη είναι στα χέρια σας, είναι στα χέρια των προοδευτικών πολιτών. Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης, ζητώ καθαρή εντολή για να προχωρήσουμε μαζί”. 

Τέλος, κάλεσε σε συστράτευση όλους του δημοκρατικούς πολίτες της χώρας και να ενώσουν μαζί της της δυνάμεις τους για το αύριο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα