Γεροβασίλη: Δεν θα αφήσουμε τον λαό έρμαιο στον ρεβανσισμό του ακραίου οικονομικού φιλελευθερισμού

Συνάντηση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη και της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώς Φωτίου,  με εκπροσώπους των εργαζομένων στα ΚΕΠ ενόψει της έναρξης της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017. Οι υπάλληλοι των ΚΕΠ γνωστοποίησαν ότι δεν θα εξυπηρετούν τους αιτούντες για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, από την 1η Φεβρουαρίου, οπότε αρχίζει η υποβολή των σχετικών αιτήσεων, επικαλούμενοι αδυναμία, λόγω μη εκπαίδευσής τους στην υποβολή των αιτήσεων.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνάντηση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη και της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώς Φωτίου, με εκπροσώπους των εργαζομένων στα ΚΕΠ ενόψει της έναρξης της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017. Οι υπάλληλοι των ΚΕΠ γνωστοποίησαν ότι δεν θα εξυπηρετούν τους αιτούντες για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, από την 1η Φεβρουαρίου, οπότε αρχίζει η υποβολή των σχετικών αιτήσεων, επικαλούμενοι αδυναμία, λόγω μη εκπαίδευσής τους στην υποβολή των αιτήσεων. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

"Ούτε η χώρα έχει καταστραφεί, ούτε η κυβέρνηση Τσίπρα έχει πέσει. Αντιθέτως...", δήλωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης

«Έχουμε αναλάβει την ευθύνη απέναντι στον ελληνικό λαό να αξιοποιήσουμε κάθε θετική εξέλιξη που μας φέρνει πιο κοντά στο τέλος των μνημονίων και δεν θα τον αφήσουμε έρμαιο στον ρεβανσισμό του ακραίου οικονομικού φιλελευθερισμού. "Τζάμπα μάγκες" είναι άλλοι, όπως συζητήθηκε ευρέως τις τελευταίες ημέρες», διαμηνύει η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη.

Διαψεύδοντας τους κινδυνολόγους, η υπουργός υπογραμμίζει στην εφημερίδα Realnews πως «ούτε η χώρα έχει καταστραφεί, ούτε η κυβέρνηση Τσίπρα έχει πέσει. Αντιθέτως, έχουμε υπεραπόδοση στην κάλυψη των στόχων της συμφωνίας του '15, έχουμε σταθεροποιήσει την οικονομία, υλοποιούμε σημαντικές μεταρρυθμίσεις και στηριζόμαστε σε μια συμπαγή κοινοβουλευτική πλειοψηφία».

Συγχρόνως πάντως η υπουργός Όλγα Γεροβασίλη στέλνει δύο ακόμη μηνύματα: Πρώτον, «παράλογες απαιτήσεις δεν πρόκειται να δεχθούμε» και δεύτερον, «εκλογές φέτος θα γίνουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όχι στην Ελλάδα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυβέρνηση

ADVERTISING

SHARE: