Γεροβασίλη: Καμιά απόφαση για Μουζάλα πριν τη Σύνοδο Κορυφής

Γεροβασίλη: Καμιά απόφαση για Μουζάλα πριν τη Σύνοδο Κορυφής

Απόλυτη προτεραιότητα του πρωθυπουργού η επιτυχής έκβαση της Συνόδου Κορυφής, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, που τόνισε για το "θέμα Μουζάλα" πως όποια απόφαση θα παρθεί μετά την επιστροφή Τσίπρα από τις Βρυξέλλες (vid)

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη ενημέρωσε τους πολιτικούς συντάκτες στο καθιερωμένο briefing, στο οποίο φυσικά αναφέρθηκε στην υπόθεση Μουζάλα, αλλά και τη συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου νωρίτερα στο Μαξίμου. Ολοκληρώθηκε η “συνάντηση Καμμένου με τον πρωθυπουργό για το γνωστό θέμα” είπε η κα. Γεροβασίλη με νόημα.

“Ο αναπληρωτής υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής παραδέχτηκε δημόσια το λεκτικό σφάλμα του και ζήτησε δημόσια συγνώμη. Ο πρωθυπουργός κατανοεί και συμμερίζεται την ευαισθησία τόσο του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ, όσο βεβαίως και του ελληνικού λαού για το ονοματολογικό ζήτημα της ΠΓΔΜ και τη χρήση του ονόματος Μακεδονία”.

Σε κάθε περίπτωση η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε πως “αυτό που προέχει σήμερα είναι η αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης” και συμπλήρωσε πως “απόλυτη προτεραιότητα του πρωθυπουργού είναι η επιτυχής έκβαση της Συνόδου και η λήψη των αναγκαίων αποφάσεων για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης”.

Η κα. Γεροβασίλη τόνισε πάντως πως ο κ. Καμμένος εμμένει στη θέση του, αλλά συμπλήρωσε πως όποια απόφαση θα παρθεί μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από τη Σύνοδο Κορυφή. “Η απόφαση θα παρθεί μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από τη Σύνοδο Κορυφής” είπε κλείνοντας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα